Bedømmelser baseret på 2.884 verificerede anmeldelser

4,2 af 5
88% anbefaler dette hotel
4,4 Rengøring på værelset
4,3 Service og personale
4,2 Værelsets komfort
4,3 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 21. sep. 2020
Vi havde et super ophold 😊 Meget servicemindet personale og lækkert værelse. Savnede mere information om hotellets muligheder. Info på tv’et var ikke brugbart.
Kommentar fra Hotelledelsen
22. sep. 2020 af Emilie Kirk - Senior Reservations Coordinator, Hotelledelsen
Kære Gæst, Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold. Vi er glade for at I havde et super ophold, nød jeres værelse og var glade for vores dygtige personale! :) Jeg er ked af at læse at I manglede information om mulighederne på hotellet. I forbindelse med Covid-19, er hotelinformationsbogen, som vi normalt har på alle værelser, blevet erstattet med en QR kode. Via den kan man med egen mobil få adgang til information om hotellets faciliteter og anden nyttig information. Alternativt er man altid velkommen til at spørge vores personale. Vi håber at vi får mulighed for at byde jer velkommen tilbage. Med venlig hilsen TIVOLI HOTEL&CONGRESS CENTER
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 4. sep. 2020
Har boet der flere gange - let at komme til enten man er med tog, bus eller i bil
Kommentar fra Hotelledelsen
8. sep. 2020 af Emilie Kirk – Senior Reservations Coordinator, Hotelledelsen
Kære gæst, Mange tak for din positive anmeldelse af dit ophold. Dejligt at du også gør positivt opmærksom på vores beliggenhed i forhold til både offentlig og privat transport. Vi håber at få mulighed for at byde velkommen tilbage i fremtiden! Med venlig hilsen TIVOLI HOTEL&CONFERENCE CENTER
5 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Denmark

Opslået 30. aug. 2020
Smukt hotel og flot værelse. Enormt pænt poolområde.
Kommentar fra Hotelledelsen
10. sep. 2020 af Emilie Kirk – Senior Reservations Coordinator, Hotelledelsen
Kære Sofie, Tak for din fine anmeldelse af Tivoli Hotel. Vi bliver meget glade når vores gæster finder både hotellet, værelset og poolområdet betagende. Vi håber at få mulighed for at byde dig/jer velkommen tilbage i fremtiden! Med venlig hilsen TIVOLI HOTEL&CONFERENCE CENTER
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 11. aug. 2020
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 1. aug. 2020
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 31. jul. 2020
3 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Dk

Opslået 31. jul. 2020
Der stod ingen steder der var tid på at komme i poolen , og synes ikke der var nok opsyn med dem der bade , og skulle vaske sig inden poolbrug
5 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Brejning

Opslået 31. jul. 2020
Dejligt værelse, god morgenmad og venligt personale
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 31. jul. 2020
Super godt. Centralt. Stille på værelserne. Smukt. God morgenmads buffet
3 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Denmark

Opslået 28. jul. 2020
The room was okay, nice view, small dog and the bed is not comfortable. We were only allowed to use a swimming pool located in the basement and not the one in 10th floor as shown in pictures. The breakfast was not tasty, the location is not good either, too big not cozy at all.