Bedømmelser baseret på 5.069 verificerede anmeldelser

4,2 af 5
85% anbefaler dette hotel
4,5 Rengøring på værelset
4,2 Service og personale
4,2 Værelsets komfort
4,4 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Aalborg

Opslået 15. sep. 2019
Har aldrig været udsat for et hotel hvori morgenmad ikke var med i prisen, Hotellet siger at det er Expedia der selv tager beslutning for at holde prisen kunstigt nede, det er ik i orden. Det var en extra udgift for os som vi ikke havde kalkuleret med. Indtil i har fundet ud af hvem der prøver at narre Jyderne, vil vi holde os langt væk fra både Copenhagen Island Hotel og Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 9. sep. 2019
Kommentar fra Hotelledelsen
9. okt. 2019 af res, Hotelledelsen
Thank you so much for your most kind review. We are very glad that you enjoyed your stay and hope that you will come back and stay here again. Sincerely yours Copenhagen Island , Reservations
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 5. sep. 2019
Flot og rent værelse. God service. Lækker morgenmad.
Kommentar fra Hotelledelsen
9. okt. 2019 af res, Hotelledelsen
Thank you so much for your most kind review. We are very glad that you enjoyed your stay and hope that you will come back and stay here again. Sincerely yours Copenhagen Island , Reservations
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 31. aug. 2019
Godt hotel og god beliggenhed , kommer tilbage :-)
Kommentar fra Hotelledelsen
9. okt. 2019 af res, Hotelledelsen
Thank you so much for your most kind review. We are very glad that you enjoyed your stay and hope that you will come back and stay here again. Sincerely yours Copenhagen Island , Reservations
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 12. aug. 2019
Kommentar fra Hotelledelsen
6. sep. 2019 af Rasc, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to review Copenhangen Island Hotel. We hope that we will have the pleasure of welcoming you here again sometime in the future.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 16. jul. 2019 på Hotels
Der var koldt i receptionen og i trappeopgang
Kommentar fra Hotelledelsen
2. aug. 2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 15. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
2. aug. 2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 14. jul. 2019 på Hotels
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 13. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
2. aug. 2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 13. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
2. aug. 2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review.