Bedømmelser baseret på 1.747 verificerede anmeldelser

4,3 af 5
83% anbefaler dette hotel
4,5 Rengøring på værelset
4,4 Service og personale
4,3 Værelsets komfort
4,4 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Tistrup

Opslået 15. jul. 2020
Vi havde havne udsigt og det kan bestemt anbefales. vi kommer helt klar igen :)
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Svendborg

Opslået 14. jul. 2020
Lå i gode omgivelser. Tæt på byen og indkøbsmuligheder
Kommentar fra Hotelledelsen
15. jul. 2020 af Reservations, Hotelledelsen
Thank you for the lovely review. Kind Regards,
5 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Odense

Opslået 7. jun. 2020
Centralt beliggende. Dejligt med udsigt over vandet ved Havnen.
Kommentar fra Hotelledelsen
9. jun. 2020 af Reservations, Hotelledelsen
Thanks for the lovely review! We hope to welcome you back again soon. Kind Regards
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 14. mar. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
16. mar. 2020 af TPO, Hotelledelsen
Thank you so much for your most kind review. We are very glad that you enjoyed your stay and hope that you will come back and stay here again. Sincerely yours Copenhagen Island , Reservations
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 9. mar. 2020 på Hotels
Rigtig fint hotel. God beliggenhed. Fin service. Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for. Lørdag og søndag morgen var der ikke fyldt op og efterladte borde med beskidt service stod der, så hvis du ville have et bord måtte du selv rydde af.
Kommentar fra Hotelledelsen
10. mar. 2020 af TPO, Hotelledelsen
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi beklager at vi åbenbart ikke havde nok bemanding i weekenden. Det vil vi følge op på så det ikke sker hvis/når I kommer igen.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Usædvanligt lækkert

Opslået 9. mar. 2020 på Hotels
Usædvanligt velindrettet og lækkert værelse med udsigt over vandet. Mange gode detaljer i indretningen. Totalt fred og ro på dette hotel - og alligevel helt tæt på byen.
Kommentar fra Hotelledelsen
9. mar. 2020 af reservation, Hotelledelsen
Tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for at I nød jeres ophold hos os! Vi håber, at kunne byde jer velkommen retur i fremtiden!
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 3. mar. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
9. mar. 2020 af TPO, Hotelledelsen
Thank you so much for your most kind review. We are very glad that you enjoyed your stay and hope that you will come back and stay here again. Sincerely yours Copenhagen Island , Reservations
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 28. feb. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
3. mar. 2020 af tpo, Hotelledelsen
Thank you so much for your most kind review. We are very glad that you enjoyed your stay and hope that you will come back and stay here again. Sincerely yours Copenhagen Island , Reservations
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 28. feb. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
2. mar. 2020 af REservations, Hotelledelsen
Thank you very much!
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 23. feb. 2020 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
2. mar. 2020 af reservation, Hotelledelsen
Thank you