Bedømmelser baseret på 5.033 verificerede anmeldelser

4,2 af 5
85% anbefaler dette hotel
4,5 Rengøring på værelset
4,2 Service og personale
4,2 Værelsets komfort
4,4 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Aalborg

Opslået 15-09-2019
Har aldrig været udsat for et hotel hvori morgenmad ikke var med i prisen, Hotellet siger at det er Expedia der selv tager beslutning for at holde prisen kunstigt nede, det er ik i orden. Det var en extra udgift for os som vi ikke havde kalkuleret med. Indtil i har fundet ud af hvem der prøver at narre Jyderne, vil vi holde os langt væk fra både Copenhagen Island Hotel og Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 09-09-2019
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 05-09-2019
Flot og rent værelse. God service. Lækker morgenmad.
Kommentar fra Hotelledelsen
06-09-2019 af Rasc, Hotelledelsen
Tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for at du var glad for værelset, servicen og morgenmaden. Vi håber at kunne byde dig velkommen på hotellet en anden gang.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 31-08-2019
Godt hotel og god beliggenhed , kommer tilbage :-)
Kommentar fra Hotelledelsen
02-09-2019 af Reservations, Hotelledelsen
Og vi ser frem til at byde velkommen igen!
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 12-08-2019
Kommentar fra Hotelledelsen
06-09-2019 af Rasc, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to review Copenhangen Island Hotel. We hope that we will have the pleasure of welcoming you here again sometime in the future.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Spis ikke morgenmad her

Opslået 20-06-2019 på Hotels
Morgenmaden var katastrofal. Alt alt for lille til antal mennesker, og desuden indrettet så den var svær at komme til. Var desuden i den kedelige ende med for lille udvalg af fx oste. Røræg var tydeligvis fra fabrik og smagte mere af mel end æg. Siddepladserne var der konstant kamp om fra gæsterne, da personalet ikke åbnede for flere borde før ALT var totalt besat. Godt værelse med fin udsigt over havnebassinet. Værelset var fint rent, men gangene flød med flere dage gammelt affald fra roomservice. Service i receptionen og baren var god.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 16-06-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
02-08-2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Fantastisk beliggenhed

Opslået 09-06-2019 på Hotels
Fantastisk beliggenhed og fint udvalg til morgenmad
Kommentar fra Hotelledelsen
02-08-2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 08-06-2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
02-08-2019 af Rasmus, Hotelledelsen
Thank you very much for taking the time to give us such a nice review
2 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dårlig mad

Opslået 08-06-2019 på Hotels
Dårlig mad
Kommentar fra Hotelledelsen
17-06-2019 af Ferdie Vazquez, Hotelledelsen
Kære Torben, Tak for din feedback. Jeg er ked af at læse at du syntes maden var dårlig. Jeg vil meget gerne høre lidt nærmere om din oplevelse. Hvis du har lyst må du gerne kontakte mig direkte på fva@arp-hansen.dk. Endnu engang tak for din feedback. Med venlig hilsen Ferdie Vazquez Konference -& Restaurantchef