Bedømmelser baseret på 1.769 verificerede anmeldelser

4,1 af 5
83% anbefaler dette hotel
4,3 Rengøring på værelset
4,3 Service og personale
3,9 Værelsets komfort
4,1 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 4. aug. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 2. aug. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 30. jul. 2019 på Hotels
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Tur i operaen

Opslået 23. jul. 2019 på Hotels
Super beliggenhed i forhold til et besøg i operaen, venligt personale , og skøn morgenmad. Dejligt by liv lige uden for døren , hvor byens puls mærkes.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

lækkert hotel, lidt små værelser

Opslået 20. jul. 2019 på Hotels
dejligt hotel men små værelser. sløv betjening i restaurant, men lækkert mad
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

os fra haderlsev

Opslået 12. jul. 2019 på Hotels
bedste beliggenhed på nyhavn - virkeligt venligt personale der forstår god service - perfekt morgenmads buffet. Værelserne designet så de passer til bygningen som er virkelig fantastisk. kan ikke gøres meget bedre.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 23. mar. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
24. mar. 2019 af 71 Nyhavn Hotel, Hotelledelsen
Dear guest, Thank you for staying with us and for leaving us your kind rating. We look forward to welcoming you back soon. Yours sincerely 71 NYHAVN HOTEL Marc Pullen Head Concierge
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 4. mar. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
4. mar. 2019 af 71 Nyhavn Hotel, Hotelledelsen
Dear guest, Thank you for your kind 10 out of 10 rating. We look forward to welcoming you back soon. Yours sincerely 71 NYHAVN HOTEL Marc Pullen Head Concierge
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 28. feb. 2019
Kommentar fra Hotelledelsen
24. apr. 2019 af Sara Maria, Hotelledelsen
Dear guest, Thank you for your 5-star review, we are glad you enoyed your stay and we look forward to welcoming you back one day soon. Yours sincerely Sara Maria Kristensen Guest Relations Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 17. feb. 2019