ChodovTjekkiet

Image for Chodov, Prag, Tjekkiet
trover photo by Zuzana Šedovičová

Besøg Chodov

Er du vild med skove, barer og haver? Så sæt kursen mod Chodov!

Du finder en masse at se og lave i Chodov – barer, shopping og seværdigheder som Centrum Chodov (indkøbscenter) og Chodov Fort.

Her kan du overnatte i Chodov

Prag 11, Prag, Tjekkiet

Prag 11

4/5Very Good!(2 area reviews)

Der er masser at udforske i Prag 11, som byder på barer og shopping. Populære seværdigheder som Centrum Chodov (indkøbscenter) og Chodov Fort tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Opatov Station eller Chodov Station for at se mere af byen.

Prag 11

Mest populære hoteller i Chodov

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Best Western Amedia Praha
Best Western Amedia Praha
3 out of 5
Türkova 5a/2318, Prag
DKK 381
per night
Feb 18 - Feb 19

Dette hotel ligger i Prag 11, kun 1,2 km fra Centrum Chodov (indkøbscenter) og 4,2 km fra Eden Aréna. Derudover ligger Wenzelspladsen og Det dansende Hus ca. ...

3.7/5Good! (330 anmeldelser)
Fint hotel, god service, venligt personale.

"Super fint hotel til prisen. Kommer helt sikkert igen👌"…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2019

Best Western Amedia Praha
TOP Hotel Praha
TOP Hotel Praha
4 out of 5
Blazimska 1781/4, Prag
Gratis afbestilling
DKK 286
per night
Jan 31 - Feb 1

Dette hotel ligger i Prag 11, kun 1,3 km fra Centrum Chodov (indkøbscenter) samt mindre end 10 km fra Fashion Arena Prag Outlet og Det dansende Hus. Derudover ...

2.9/5 (174 anmeldelser)
Træt udseende af personale og hotel med potentiale

"Der var 2 brugbare restauranter, der begge var blottet for charme. I lobbybaren bar personalet præg af mange arbejdstimer. I receptionen virkede personalet uinspireret, men i wellness afdelingen var personalet venlige. Vores suite havde ligesom hotellet iøvrigt mange faciliteter og alt blev holdt ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

TOP Hotel Praha
Hotel Globus
Hotel Globus
3 out of 5
Gregorova 2115-10, Prague 4, Prag
DKK 161
per night
Feb 16 - Feb 17

Dette hotel ligger i Prag 11, kun 1,3 km fra Centrum Chodov (indkøbscenter) og ca. 5 km fra Det asiatiske handelscenter SAPA og Arkády Pankrác (indkøbscenter). ...

3.8/5Good! (365 anmeldelser)

"Thank you for a nice stay on Hotel Globus. We like the place near forest and near by metro- out of town. We like the price ,roomsize and cleanness. The breakfastbuffet is very good and so the food on Restauran Terassa. Thanh you vh karen og poul. Denmark"…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

Hotel Globus

Popular things to do in Chodov

Den Gamle Rådhusplads
Image for Den Gamle Rådhusplads

Den Gamle Rådhusplads

4.5/5(148 reviews)

Du kan lære mere om historien i Prag, når du gør et pitstop i et populært sted som Den Gamle Rådhusplads. Dette kulturrige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Prags Borg
Image for Prags Borg

Prags Borg

4.5/5(121 reviews)

Prags Borg er et museum i topklasse i Prag, som har en rig historie bag sig. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer samt sine hellige templer.

Wenzelspladsen
Image for Wenzelspladsen

Wenzelspladsen

4/5(116 reviews)

Bliv klogere på historien i Wenzelspladsen, som er et af de mest populære monumenter i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Karlsbroen
Image for Karlsbroen

Karlsbroen

4.5/5(157 reviews)

Du kan lære mere om historien i Prag, når du gør et pitstop i et populært sted som Karlsbroen. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Det Astronomiske Ur i Prag
Image for Det Astronomiske Ur i Prag

Det Astronomiske Ur i Prag

4/5(153 reviews)

Bliv klogere på historien i Det Astronomiske Ur i Prag, som er et af de mest populære monumenter i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

O2 Arena
Image for O2 Arena

O2 Arena

3.5/5(12 reviews)

O2 Arena er et populært teater i Prag, som har en rig historie bag sig. Dette kulturrige sted er vellidt for sine teatre samt sine hellige templer.

Top activities in Chodov

Hop-på-hop-af-bustur i Prag + rundvisning til fods
Image for Hop-på-hop-af-bustur i Prag + rundvisning til fods

Hop-på-hop-af-bustur i Prag + rundvisning til fods

DKK 164

Oplev den historiske by Prag i dit eget tempo på en ubegrænset hop-på-hop-af-bustur. Med en billet til 24 eller 48 timer kan du udforske alle de vigtigste seværdigheder, herunder Strahov-klosteret, det dansende hus, Skt.

Heldagssightseeingudflugt med sejltur og frokost
Image for Heldagssightseeingudflugt med sejltur og frokost

Heldagssightseeingudflugt med sejltur og frokost

DKK 467

Prags livlige historiske centrum er en blanding af brolagte gader, charmerende gårdhaver og utallige kirkespir, som alt sammen ligger langs Vltava-flodens bredder. Oplev de mest populære seværdigheder i den tjekkiske hovedstad med bus, til fods og med båd på denne heldagstur, der omfatter en velsmagende frokost.

Sejltur på floden Vltava inkl. middag med buffet
Image for Sejltur på floden Vltava inkl. middag med buffet

Sejltur på floden Vltava inkl. middag med buffet

DKK 243

Nyd udsigten over Prags oplyste skyline fra floden Vltava. Spis en overdådig middagsbuffet, mens du flyder forbi nogle af byens seværdigheder, herunder Prags enorme borg, Karlsbroens gamle buer, Vysehrad-slottet og det storslåede nationalteater på en afslappende aftentur med båd og livemusik.

Rundvisning på Prags Borg
Image for Rundvisning på Prags Borg

Rundvisning på Prags Borg

DKK 88

Se verdens største middelalderborg, som har tårnet sig op over byen siden det 9. århundrede, og læg mærke til borgens mesterlige interiør. Tag en mundfuld frisk luft i de store grønne haveanlæg, og nyd den fantastiske udsigt over byen nedenfor og ud over vandet.

Folkloreforestilling og middag med ubegrænsede drikkevarer
Image for Folkloreforestilling og middag med ubegrænsede drikkevarer

Folkloreforestilling og middag med ubegrænsede drikkevarer

DKK 389

Oplev ægte tjekkiske stil i omgivelser, der minder om en traditionel landejendom, da forestilling foregår i nærheden af et lille slot og en romantisk folklorelandsby. Dansere, musikere og sjove komikere underholder dig med deres farverige og levende forestillinger hele natten.

Rundvisning til fods i den gamle bydel med spøgelser og legender
Image for Rundvisning til fods i den gamle bydel med spøgelser og legender

Rundvisning til fods i den gamle bydel med spøgelser og legender

DKK 120

Bevæg dig væk fra travlheden på Den Gamle Rådhusplads, og begiv dig ind en af de mest uhyggelige dele af Prag. Oplev den mørke side af byen, få alt at vide om dens brogede fortid, mens du går gennem snoede gyder og brolagte stræder, og hør historier og legender om den paranormale verden.