Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Kulturel ferie på Avenue des Champs-Élysées

Få let et par dage til at gå på en rejse til Avenue des Champs-Élysées, hvor du kan opleve storslået arkitektur kombineret med den bedste shopping i Paris.

Det er på denne pragtfulde boulevard, at du har mulighed for at opleve Triumfbuens imponerende konstruktion. Her kan du blive klogere på selve historien bag de kunstfærdige udskæringer, der pryder den. Mange rejser til Avenue des Champs-Élysées for at shoppe i de forskellige designerbutikker, der ligger dør om dør.

Den 2 kilometer lange og 70 meter brede fantastiske boulevard skærer sig gennem hjertet af den franske hovedstad fra øst mod vest. Den blev oprindeligt etableret i det 17. århundrede og er opkaldt efter de elysiske marker, der er det himmelske hvilested for de græske guder.

Når du holder storbyferie ved Avenue des Champs-Élysées, bør den ikoniske Triumfbue være noget af det første, du besøger. Selv om den 50 meter høje bue blev bestilt af Napoleon i 1806, stod den først færdig 30 år senere, da han var død. Buen står på en ø midt i en stor rundkørsel. Du kan komme hen til den via en underjordisk gangsti. Når du er helt tæt på, kan du se de flotte udskæringer, som pryder buen, der er bygget som en hyldest til den franske kejsers militære triumfer. Fra toppen kan du nyde den betagende udsigt.

Hvis du går mod øst, kan du ose i modebutikkerne, hvor du finder tøj og smykker fra nogle af verdens største varemærker. Du kan også slappe af med en kop kaffe på en lille café og betragte de mange mennesker, der færdes på boulevarden. Under et weekendophold på Avenue des Champs-Élysées kan du nyde et lækkert fransk eller et traditionelt vestligt måltid på en af de mange restauranter, der har åbent fra frokosttid til langt ud på aftenen.

Gå i en halv times tid, eller tag metroen til Place de la Concorde i den østlige ende af Champs-Élysées. På den store plads blev tusindvis af mennesker halshugget under Den Franske Revolution.

Champs-Élysées ligger nær centrum af Paris. Der går regelmæssigt tog fra de mange stationer på boulevarden til resten af byen. Pariserne samles ofte langs denne lange boulevard for at fejre vigtige begivenheder. Uanset om det er nytårsaften, eller om der er spillet en vigtig fodboldkamp, kan du opleve stedets livlige atmosfære.

Når vi tænker tilbage på ferier, så husker vi som regel de ting, vi oplevede, snarere end hotelværelset og om der var udsigt til poolen. Er det tid til at skabe nogle nye ferieminder?

Der venter mange forskellige oplevelser på denne feriedestination. Her har du et par bud, så du kan komme godt i gang på din rejse til Champs-Elysees:

Hvis du gerne vil se et samlet overblik over vores udvalg, kan du besøge vores side med oplevelser i Champs-Elysees.


Guide til at udforske Champs-Elysees


Bedste hoteltilbud i Champs-Elysees

Se alle 13.324 overnatningssteder i nærheden af Champs-Elysees
Hotel Le Cardinal DKK 310
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3 rue du Cardinal Mercier, Paris
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Theatre Mogador. Derudover ligger Galeries Lafayette og Boulevard Haussmann 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Liège Metrostation og Place de Clichy Metrostation.

  Hotel Monceau Wagram DKK 469
  Hotel Monceau Wagram

  Hotel Monceau Wagram

  7 Rue Rennequin, Paris, Paris
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i 17. Arrondissement, kun 5 minutters gang fra Rue du Faubourg Saint-Honore, Champs-Elysees og Parc Monceau. Derudover ligger Triumfbuen og Lido ca. 2 km derfra. Ternes Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Courcelles Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

   Maison Albar Hotels Le Diamond DKK 1.354
   Maison Albar Hotels Le Diamond

   Maison Albar Hotels Le Diamond

   4 Rue de la Pepiniere, Paris, Paris
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Boulevard Haussmann, Rue du Faubourg Saint-Honore og Grands Boulevards. Derudover ligger Avenue Montaigne og Theatre Mogador 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Lazare Metrostation, mens Saint-Augustin Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.

    Hotel Europe Saint Severin Paris DKK 468
    Hotel Europe Saint Severin Paris

    Hotel Europe Saint Severin Paris

    38-40 Rue Saint Séverin, Paris, Paris
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Ile de la Cité og Sainte Chapelle. Derudover ligger Notre-Dame og Sorbonne Universitet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Michel Metrostation og Saint-Michel - Notre Dame Station.

     Hotel Eiffel Turenne DKK 456
     Hotel Eiffel Turenne

     Hotel Eiffel Turenne

     20 Avenue De Tourville, Paris, Paris
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue Cler og Les Invalides. Derudover ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til École Militaire Metrostation, mens La Tour-Maubourg Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

      Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées DKK 2.117
      Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées

      Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées

      74 avenue des Champs-Elysées, Paris
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette overnatningssted med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Champs-Elysees, Lido og Avenue Montaigne. Derudover ligger Triumfbuen og Rue du Faubourg Saint-Honore 10 minutter derfra. George V Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Franklin D. Roosevelt Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

       Hotel Marignan Champs-Elysées
       Hotel Marignan Champs-Elysées

       Hotel Marignan Champs-Elysées

       12 Rue De Marignan, Paris, Paris
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Paris, kun få skridt fra Avenue Montaigne og Champs-Elysees. Derudover ligger Lido og Rue du Faubourg Saint-Honore 10 minutter derfra. Franklin D. Roosevelt Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Saint-Philippe du Roule Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

        Hotel de Sevigne DKK 475
        Hotel de Sevigne

        Hotel de Sevigne

        6 rue De Belloy, Paris, Paris
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Champs-Elysees, Triumfbuen og Lido. Derudover ligger Avenue Montaigne og Place du Trocadero 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Boissière Metrostation og Kléber Metrostation.