Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Uovertrufne naturoplevelser i det Centrale Finland

Flotte skove, store søer og smukke byer – på din ferie i det Centrale Finland kan du vandre i Konnevesi Nationalpark, sejle på søen Päijänne eller tage på byferie.

Himos Turistcenteret i Jämsä er storfavorit blandt de, der holder af at holde ferie om vinteren, og byen Jyväskylä er fuld af kultur, hvilket får især arkitekturfans til at valfarte til Alvar Aalto Museet.

Det er let at finde billige rejser til det Centrale Finland uanset årstiden – naturen har altid gratis oplevelser at byde på, og udlejningshytter og hoteller er tilgængelige hele året rundt. Den største by i området, Jyväskylä, har egen lufthavn med internationale forbindelser via Helsinki.

Her kan du i bytte for et stressende byliv med forurenet luft få uspoleret natur og fredelig udsigt over skovsøer. På din rejse til det Centrale Finland kommer du igennem forskellige naturlandskaber, da området indeholder den sydlige del af Konnevesi Nationalpark samt nationalparkerne Isojärvi, Leivonmäki og Pyhä-Häkki. Der er masser at se, så det er bare om at få vandrestøvlerne på og komme ud på ruterne, der går gennem disse fantastiske landskaber.

På din ferie i det Centrale Finland kan du besøge den livlige universitetsby Jyväskylä. Store dele af byen er designet af Alvar Aalto, Finlands mest kendte arkitekt, så der er masser af oplevelser for kunst- og arkitekturelskere i Jyväskylä. Du kan besøge en udstilling på det Centrale Finlands Museum eller tage børnene med i dyreparken Ysitien Lemmikki. Måske får du lyst til at gøre holdt ved det gamle hydroelektriske kraftværk i Vaajakoski eller aflægge butikken på slikfabrikken Panda et besøg.

Byen Jämsä på vestbredden af søen Päijänne er et populært sted at tilbringe en hytteferie. Om sommeren besøger turister gerne byens museer, de mange forretninger og stranden. Himos er også åbent om sommeren, når skiresortets snescootere og quad-bike-safarier, slalomkonkurrencer, skihop, langrendsløjper og skiskole må vige pladsen for cykelruter, kanoture og Himos Golfbane, arrangementer med amerikanerbiler og koncerter på Himos Areena.

Du kan også tage til Kuhmoinen for at se stenmalerierne i Pyhänpää og Pyhävuori, som ligger ca. 300 meter fra hinanden på vestbredden af søen Päijänne. Kuhmoinen byder også på kongeslottet Päijälä, som stammer helt tilbage fra starten af middelalderen.

Du kan roligt tage på en afslappende ferie i det Centrale Finland og kombinere hytteture med åndeløst smukke vandreruter, fascinerende historiske steder og spændende bykultur.


Bedste hoteltilbud i Centrale Finland

Se alle 125 overnatningssteder i Centrale Finland
Scandic Laajavuori DKK 848
Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori

Laajavuorentie 30, Jyvaskyla
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 570 anmeldelser)
  3.5 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i forstaden, kun 10 km fra Laajis Skisportssted, Jyväskylä Kunstmuseum og Alvar Aalto-museet. Derudover ligger Jyvaskyla-universitetet og Jyväskylän Jäähalli ca. 10 km derfra.

  Hotelli Verso DKK 848
  Hotelli Verso

  Hotelli Verso

  Kauppakatu 35, Jyvaskyla
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 283 anmeldelser)
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i hjertet af Jyvaskyla, kun 10 km fra Jyväskylä Kunstmuseum, Jyvaskyla-universitetet og Jyväskylän Jäähalli. Derudover ligger Alvar Aalto-museet og Laajis Skisportssted ca. 10 km derfra.

   GreenStar Hotel Jyväskylä DKK 475
   GreenStar Hotel Jyväskylä

   GreenStar Hotel Jyväskylä

   Heikinkatu 3, Jyvaskyla
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 76 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Jyvaskyla, kun 10 km fra Jyväskylä Kunstmuseum, Jyvaskyla-universitetet og Alvar Aalto-museet. Derudover ligger Jyväskylän Jäähalli og Laajis Skisportssted ca. 10 km derfra.

    Spa Hotel Peurunka DKK 604
    Spa Hotel Peurunka

    Spa Hotel Peurunka

    Peurungantie 85, Laukaa
      
     3,7
     ud af 5 (baseret på 283 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Reserver et ophold lige ud til stranden på Spa Hotel Peurunka i Laukaa. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, mindre end 10 km fra Peurunka Sø, Laukaan Peurunkagolf og Laukaa Kirkemuseum. Derudover ligger Jyväskylä Kunstmuseum og Jyväskylän Jäähalli ca. 32 km derfra.

     Omena Hotel Jyväskylä DKK 451
     Omena Hotel Jyväskylä

     Omena Hotel Jyväskylä

     Vapaudenkatu 57, Jyvaskyla
       
      3,7
      ud af 5 (baseret på 477 anmeldelser)
      2.5 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i hjertet af Jyvaskyla, kun 10 km fra Jyväskylä Kunstmuseum, Jyvaskyla-universitetet og Alvar Aalto-museet. Derudover ligger Jyväskylän Jäähalli og Laajis Skisportssted ca. 10 km derfra.

      Solo Sokos Hotel Paviljonki DKK 902
      Solo Sokos Hotel Paviljonki

      Solo Sokos Hotel Paviljonki

      Lutakonaukio 10, Jyvaskyla
        
       4,7
       ud af 5 (baseret på 235 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger tæt på stranden, kun 10 km fra Jyvaskyla-universitetet, Alvar Aalto-museet og Jyväskylä Kunstmuseum. Derudover ligger Jyväskylän Jäähalli og Laajis Skisportssted ca. 10 km derfra.

       Finlandia Hotel Alba DKK 753
       Finlandia Hotel Alba

       Finlandia Hotel Alba

       Ahlmaninkatu 4, Jyvaskyla
         
        3,9
        ud af 5 (baseret på 432 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger på stranden, kun 10 km fra Alvar Aalto-museet, Jyvaskyla-universitetet og Jyväskylä Kunstmuseum. Derudover ligger Jyväskylän Jäähalli og Laajis Skisportssted ca. 10 km derfra.

        Scandic Jyväskylä Station DKK 821
        Scandic Jyväskylä Station

        Scandic Jyväskylä Station

        Vapaudenkatu 73, Jyvaskyla
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 427 anmeldelser)
         3.5 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i hjertet af Jyvaskyla, kun 10 km fra Jyväskylä Kunstmuseum, Jyvaskyla-universitetet og Jyväskylän Jäähalli. Derudover ligger Alvar Aalto-museet og Laajis Skisportssted ca. 10 km derfra.