Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Caritasbrønden

Dette smukke springvand er omgivet af det pulserende liv, som altid udspiller sig i centrum af en hovedstad. Det er et fantastisk sted at se, verden passere forbi.

Caritasbrønden ligger i hjertet af byens ældste torv, Gammeltorv. Tag en pause fra sightseeingen i den historiske bydel eller fra shoppingen på Strøget, og nyd den aktivitet, der udspiller sig rundt om byens ældste springvand. Caritasbrønden er et populært samlingssted for både lokale og besøgende fra nær og fjern. 

Springvandet blev skænket til byen af Christian IV, og var engang en af byens vigtige vandforsyninger. Det er senere blevet flyttet, og i dag fungerer springvandet kun som et ikonisk midtpunkt, der pryder torvet. 

Læg vejen forbi det smukke springvand for at se udsmykningen, der blandt andet består af bronze- og kobberfigurer. Studér de snørklede udskæringer, som er integreret i designet. Stenfundamentet fastholder en søjle med et stort kobberbassin, og på toppen af springvandet sidder en gravid mor med sit barn. Vandet strømmer ned fra begge statuer for endelig at lande i bassinet nedenfor. Figurerne symboliserer kærlighed og velgørenhed (caritas på latin) og har stor betydning for københavnerne. Hvis du har brug for lidt held, kan du kaste en mønt i kobberbassinet. Det kan være, du er heldig!

Hele torvet har en livlig atmosfære både dag og nat. Gademusikanter er en af torvets bærende kræfter. Området har en del fast-food-steder, som tiltrækker store grupper af unge mennesker, der småspiser langs vejsiden. Hvis du også har opbygget en appetit, kan du købe en hotdog i den nærliggende pølsevogn og nyde den, mens du sidder på kanten af springvandet og ser menneskerne passere forbi. Menneskemængden er stor, da springvandet ligger lige ved Strøget.

Caritasbrønden ligger i hjertet af København, og du kommer lettest dertil til fods gennem Strøget eller med bus. Gadeparkering lidt syd for springvandet er tilgængelig mod et gebyr.


Guide til at udforske Caritas


Kort

Bedste hoteltilbud i Caritas

Se alle 559 overnatningssteder i nærheden af Caritas
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 630
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, København
   
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

  Hotel Kong Arthur DKK 931
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Rosenborg Slot og Københavns Universitet 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

   citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 840
   citizenM Copenhagen Radhuspladsen

   citizenM Copenhagen Radhuspladsen

   H. C. Andersens Boulevard 12, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 7 minutters gang.

    Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 450
    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Colbjørnsensgade 11, København
      
     2.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hostel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

     Comfort Hotel Vesterbro DKK 699
     Comfort Hotel Vesterbro

     Comfort Hotel Vesterbro

     Vesterbrogade 23-29, København
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

      The Square DKK 990
      The Square

      The Square

      Rådhuspladsen 14, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen og Tivoli. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

       Imperial Hotel DKK 945
       Imperial Hotel

       Imperial Hotel

       Vester Farimagsgade 9, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Wallmans Circus Building og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Vesterport Station, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 5 minutters gang.

        Skt. Petri DKK 1.215
        Skt. Petri

        Skt. Petri

        Krystalgade 22, København
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.