Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Caritasbrønden

Dette smukke springvand er omgivet af det pulserende liv, som altid udspiller sig i centrum af en hovedstad. Det er et fantastisk sted at se, verden passere forbi.

Caritasbrønden ligger i hjertet af byens ældste torv, Gammeltorv. Tag en pause fra sightseeingen i den historiske bydel eller fra shoppingen på Strøget, og nyd den aktivitet, der udspiller sig rundt om byens ældste springvand. Caritasbrønden er et populært samlingssted for både lokale og besøgende fra nær og fjern. 

Springvandet blev skænket til byen af Christian IV, og var engang en af byens vigtige vandforsyninger. Det er senere blevet flyttet, og i dag fungerer springvandet kun som et ikonisk midtpunkt, der pryder torvet. 

Læg vejen forbi det smukke springvand for at se udsmykningen, der blandt andet består af bronze- og kobberfigurer. Studér de snørklede udskæringer, som er integreret i designet. Stenfundamentet fastholder en søjle med et stort kobberbassin, og på toppen af springvandet sidder en gravid mor med sit barn. Vandet strømmer ned fra begge statuer for endelig at lande i bassinet nedenfor. Figurerne symboliserer kærlighed og velgørenhed (caritas på latin) og har stor betydning for københavnerne. Hvis du har brug for lidt held, kan du kaste en mønt i kobberbassinet. Det kan være, du er heldig!

Hele torvet har en livlig atmosfære både dag og nat. Gademusikanter er en af torvets bærende kræfter. Området har en del fast-food-steder, som tiltrækker store grupper af unge mennesker, der småspiser langs vejsiden. Hvis du også har opbygget en appetit, kan du købe en hotdog i den nærliggende pølsevogn og nyde den, mens du sidder på kanten af springvandet og ser menneskerne passere forbi. Menneskemængden er stor, da springvandet ligger lige ved Strøget.

Caritasbrønden ligger i hjertet af København, og du kommer lettest dertil til fods gennem Strøget eller med bus. Gadeparkering lidt syd for springvandet er tilgængelig mod et gebyr.


Guide til at udforske Caritas


Kort

Bedste hoteltilbud i Caritas

Se alle 775 overnatningssteder i nærheden af Caritas
Skt. Petri DKK 1.150
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, København
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

  Ascot Hotel
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

   Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
   Comfort Hotel Vesterbro

   Comfort Hotel Vesterbro

   Vesterbrogade 23-29, København
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 700
    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    H. C. Andersens Boulevard 12, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

     Scandic Palace Hotel DKK 995
     Scandic Palace Hotel

     Scandic Palace Hotel

     Rådhuspladsen 57, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Rådhus og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Rådhuspladsen Metrostation, mens Vesterport Station ligger inden for 8 minutters gang.

      Hotel Kong Arthur DKK 931
      Hotel Kong Arthur

      Hotel Kong Arthur

      Nørre Søgade 11, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med spa ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

       Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
       Copenhagen Admiral Hotel

       Copenhagen Admiral Hotel

       Toldbodgade 24-28, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Marmorkirken Metrostation på 10 minutter.

        CABINN City Hotel DKK 656
        CABINN City Hotel

        CABINN City Hotel

        Mitchellsgade 14, København
          
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Nyhavn ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 9 minutter og Rådhuspladsen Metrostation på 10 minutter.