Californien har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Søg efter et overnatningssted

Planlæg din ferie til Californien med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Californien. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Californien i 2021

 The London West Hollywood at Beverly Hills
Hollywood Historic Hotel
W Hollywood
W Los Angeles - West Beverly Hills
Los Angeles Airport Marriott

Her kan du overnatte i Californien

Mest populære hoteller i Californien

Hilton Los Angeles Airport
Hilton Los Angeles Airport
4 out of 5
5711 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 702 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.
3.8/5Good! (4,280 anmeldelser)
“Ind og ud” hotel

"Rammer plet hvis du har brug for at komme ordentligt til lufthavnen og ikke helt stoler på trafikken i LA. Men det bærer præg af at det er et “ind og ud” hotel - gæster er på gennemrejse og typisk bare for en enkelt nat. Det fordrer ikke ligefrem den hjemlige hygge ej heller udbuddet af restauranter ..."…"

Anmeldelse fra 27. okt. 2019

Hilton Los Angeles Airport
Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
4 out of 5
6101 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 771 pr. nat fra 7. feb. til 8. feb.
4.2/5Very Good! (3,675 anmeldelser)
Lækkert i LAX

"Lufthavnshotel tæt på gaten :) Virkeligt pæne og rene værelser - har brugt det flere gange fordi det virker. Shuttlebus der kører regelmæssigt."…"

Anmeldelse fra 2. okt. 2019

Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
Lake Tahoe Vacation Resort by Diamond Resorts
Lake Tahoe Vacation Resort by Diamond Resorts
3.5 out of 5
901 Ski Run Blvd, South Lake Tahoe, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 379 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.
4/5Very Good! (2,080 anmeldelser)

"Rigtig hyggeligt hotel, med mulighed for selv at lave mad, sidde ude ved bålet om aften eller drikke en øl i baren. Venlig og imødekommende personale."…"

Anmeldelse fra 5. okt. 2015

Lake Tahoe Vacation Resort by Diamond Resorts
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Californien

Udforsk det solrige Californien

Det solrige Californien er kendt som en kontrastfyldt delstat med alt fra bjergområder og gyldne sandstrande til frodige landområder, skove, ørkenområder og moderne storbyer. Tilstrømningen af eventyrlystne rejsende startede allerede i midten af 1800-tallet, hvor guldfeberen rasede i Californien. Deres efterkommere har grundlagt nogle fascinerende byer, som stadig er omringet af en intet mindre end fantastisk natur, du med fordel kan udforske på din rejse til Californien.

Besøg f.eks. Sacramento, der er kendt for sin flotte kunst og arkitektur. Byen har også California State Railroad Museum, hvor du kan lære mere om, hvor vigtig jernbanen var for udviklingen af Californien.

Sætter du kursen mod øst, finder du den fantastiske bjergkæde Sierra Nevada, hvor du bl.a. kan udforske Sequoia National Forest. Den har nogle gigantiske sequoiaer, der er helt op til 91 meter høje, 10 meter brede og mange hundrede år gamle. Landskabet byder også på nogle spektakulære granitmonolitter, kalkstenshuler og strømmende floder.

Du kan vælge mellem et utal af udendørs aktiviteter i bjergene. Besøger du Lake Tahoe, kan du f.eks. tage ud at vandre, sejle, fiske eller svømme i det kølige, klare vand. Om vinteren kan du bl.a. stå på ski ved skisportsstederne Squaw, hvor vinter-OL blev afholdt i 1960, Northstar og Alpine Meadows, der alle har nogle fremragende skiområder og udsyn til søen. I Yosemite National Park kan du se frem til at udforske glimtende granitklipper og majestætiske vandfald.

Du kan også planlægge et weekendophold i vinområderne Napa eller Sonoma. Central Valleys frodige områder bugner desuden af friske jordbær, oliven, hvidløg og andre råvarer, der eksporteres til hele landet.

Du kan også planlægge en storbyferie i den dynamiske metropol San Francisco. Udsigten fra Golden Gate Bridge er intet mindre end fantastisk. Blandt byens andre populære seværdigheder er Chinatown, de ikoniske sporvogne, byens stejle bakker, det nærliggende fængsel Alcatraz og ikke mindst det livlige natteliv.

Sydpå finder du den indbydende storby Los Angeles, hvor du bl.a. kan tage ud at bade i Stillehavet. På de gyldne sandstrande kan du møde både sæler, surfere og skatere. L.A. er naturligvis også kendt for Hollywood og den berømte Walk of Fame, hvor du kan se berømthedernes stjerner. Du kan også tage på en spændende rundvisning i filmstudierne Universal Studios. Det originale Disneyland i Anaheim er også blandt byens utallige seværdigheder, sammen med museerne La Brea Tarpits og J. Paul Getty Museum.

Længere sydpå ligger havnebyen San Diego, der byder på endnu flere gyldne sandstrande og det maritime USS Midway Museum, der holder til på et tidligere hangarskib. Golfentusiaster kan også besøge ørkenbyen Palms Springs, som bl.a. er kendt for sine verdenskendte golfbaner. Når du rejser til Californien, kan du desuden overveje at krydse den mexicanske grænse og besøge Tijuana.