Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Weekendophold på Bygdøy – en populær destination lige uden for hovedstaden

De lokale tager gerne til Bygdøy for at få en pause fra storbyen, især om sommeren. Der er rig mulighed for vandreture og badning og et udvalg af museer.

Bygdøy er en halvø i den vestlige del af Oslo, og med en rejse til Bygdøy har du et væld af oplevelser i vente. De fremragende vandreruter har gjort Bygdøy til en populær feriedestination siden 1800-tallet. Bygdøy var en ø indtil 1600-tallet, men hævning, aflejring og fyldning har bevirket, at øen gradvist er blevet forbundet med fastlandet. Dyna fyr ligger også på Bygdøy og danner ofte rammen om fester og begivenheder.

Den populære strand i nærheden af Huk har flere volleyballbaner og en god restaurant. Når du rejser til Bygdøy, kan du også besøge nogle af landets mest populære museer og gå ombord på polarskibet Fram for at se, hvordan besætningen levede under de barske rejser på Ishavet.

Besøg også Oscarshall Slott, som anses for at være en af de vigtigste nygotiske bygninger i Norge. Du kan også lægge vejen forbi Vikingskipshuset, Kon-Tiki Museet eller Norsk Folkemuseum, for blot at nævne et udvalg af områdets museer. Bygdøys beliggenhed tæt på hovedstaden Oslo betyder, at de der rejser til Bygdøy også kan besøge adskillige spændende seværdigheder i Norges hovedstad Oslo.

På Bygdøy kan du leje en cykel og udforske de mange vandrestier eller finde din egen lille plet på stranden, hvor du kan solbade om eftermiddagen. Når vejret er godt, er stranden særdeles velbesøgt, så sørg for at komme tidligt for at få en god plads. Vær opmærksom på, at flere steder på Bygdøy er beskyttede områder, og der er to naturreservater.

Gardermoen er den nærmeste lufthavn, og det er let at komme ind til centrum af Oslo med offentlig transport. På den måde kan du også kombinere din tur med storbyferie på Bygdøy. Der er regelmæssige busser fra Oslo til Bygdøy, og du kan også tage med en færge. Lej en bil, hvis du gerne vil køre rundt og opleve området i eget tempo.

Tag på ferie eller weekendophold på Bygdøy, og få en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Begiv dig ud på skønne vandreture i de smukke naturomgivelser ved vandet. Samtidig sørger de mange museer for, at du får lidt kulturoplevelser under din ferie på Bygdøy.


Guide til at udforske Bygdøy


Bedste hoteltilbud i Bygdøy

Se alle 240 overnatningssteder i Bygdøy
Eksklusiv Lejlighed nær Stranden ved Bygd
Eksklusiv Lejlighed nær Stranden ved Bygd

Eksklusiv Lejlighed nær Stranden ved Bygd

Huk Aveny, 58e, Oslo, Oslo
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette lejlighedskompleks ligger i Oslo, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Vikingeskibsmuseet. Derudover ligger Kon Tiki-museet og Fram-museet ca. 2 km derfra.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.105
  Anmeldelse fra 9. maj 2019
  Se oplysninger
   
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4,2 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Perfect room, no noise at 27th even though its next to Oslo S. Friendly service very expensive, but convenient and good facilities, restaurant, pool, fitness

   Citybox Oslo DKK 519
   Anmeldelse fra 18. maj 2019
   Se oplysninger
    
   Citybox Oslo

   Citybox Oslo

   Prinsensgate 6, Oslo
     
    4,0 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    We spend one night at Citybox, and it was a good place to stay. It was near the central train station and many of Oslos attractions.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 971
    Anmeldelse fra 24. feb. 2019
    Se oplysninger
     
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4,0 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vælger ofte at bo her når jeg er i Oslo. Rigtig gode værelser og praktisk beliggenhed. Noget er dog gået galt i kommunikation mellem hotel og hotels.com da hotellet umiddelbart ikke kunne se at jeg havde booket inkl. morgenmad. Rengøring må gerne blive flinkere til at fylde op med shampoo og kaffe/sukker. ...

     Hotel Verdandi Oslo DKK 736
     Anmeldelse fra 26. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Verdandi Oslo

     Hotel Verdandi Oslo

     Tordenskioldsgate 6b, Oslo
       
      4,2 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Et fint ophold. Kvarteret var roligt. Værelset var lille, men fint og rent. Morgenmaden var lidt kaotisk, men der var rigeligt at vælge imellem. Alt i alt et hotel, som vi gerne vil anbefale til andre, og som vi selv ville vælge skulle vi engang besøge Oslo igen.

      Anker Hotel DKK 639
      Anmeldelse fra 19. maj 2019
      Se oplysninger
       
      Anker Hotel

      Anker Hotel

      Storgata 55, Oslo
        
       3,8 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Tidlig indcheckning, god service og imødekommende personale. De andre gæster larmede lidt også om natten. Et godt udgangspunkt for st vandre lidt rundt i Oslo eller tage sporvognen.

       Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 555
       Anmeldelse fra 19. jun. 2019
       Se oplysninger
        
       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Fred Olsens Gate 11, Oslo
         
        4,2 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Rigtig godt placeret i hjertet af Oslo med kort vej til Karl Johan gade og Hovedbanegården. Der ingen restaurant men dem er der til gengæld en masse af lige uden for døren. Magler lidt min morgen buffet men en pose med lidt diverse gør det jo også.

        Smarthotel Oslo DKK 595
        Anmeldelse fra 9. aug. 2019
        Se oplysninger
         
        Smarthotel Oslo

        Smarthotel Oslo

        St. Olavsgate 26, Oslo
          
         3,9 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Småt er godt. Alt fra ind -til udcheckning var problemfrit og bare perfekt. Og ovenikøbet en fin placering i forhold til Oslo Centrum!

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.