Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Buckingham Palace

Buckingham Palace er Storbritanniens mest berømte hjem og dronning Elisabeth II's luksuriøse private bolig og arbejdsplads og åbent for alle.

Buckingham Palace har været det officielle hjem for britiske kongelige siden 1837 og er centrum for Storbritanniens konstitutionelle monarki. Væggene her har været vidne til talrige statsdekreter, overdådige banketter og receptioner for udenlandske standspersoner.

Slottet blev i første omgang opført som Buckingham House for hertugen af Buckingham i 1705 og er siden blevet udvidet gennem århundreder. I dag er det et af de mest besøgte steder i verden.

Gå over tærsklen til Buckingham Palace og ind i Grand Hall, hvor du kan beundre den buede marmortrappe, som dronning Victoria har ladet dekorere med portrætter. Tronsalen er dekoreret med guldbelagte kandelabre og kongeligt rødt og anvendes til møder og receptioner. Denne sal leder til den forreste balkon mod øst, hvor prins William og Kate Middleton kyssede hinanden foran hele verden efter deres bryllup i april 2011.

Selvom det hverken er et kunstgalleri eller et museum, kan slottets private kunstsamling sagtens hamle op med mange nationale museer. Se møbler, der er fremstillet til konger, og nedarvede kunstværker af mestre som Rembrandt.

Der er mere end 700 værelser i slottet. I august og september, når dronning Elizabeth II er på sit årlige besøg i Skotland, er det muligt at komme rundt i 19 storslåede værelser. I disse rum er der eksempler på en lang række kunstværker fra den kongelige families private samling. Der er et entregebyr, som inkluderer en audiotur, og det er vigtigt at bestille dit besøg på Buckingham Palaces webside i forvejen. Som vejledning kan man regne med, at hvis det kongelige flag vajer på toppen af slottet, er dronningen hjemme.

Fuldend din oplevelse af London med den ikoniske Changing the Guard-ceremoni, som begynder præcis klokken 11.30 på bestemte dage. De færreste turister har held til at distrahere de stoiske soldater. Fra slottet kan du tage en afslappet spadseretur til Hyde Park, det velhavende Kensington-kvarter og Green Park.

Alternativt kan du tage undergrundstoget til parkerne, som alle kun ligger nogle få stoppesteder væk.

Buckingham Palace ligger i bydelen City of Westminster. Du kan tage en bus fra London, og St. James’s Park er den nærmeste undergrundsstation. Der er daglige guidede ture rundt i statsværelserne fra august til september.


Guide til at udforske Buckingham Palace


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.653 overnatningssteder i nærheden af Buckingham Palace
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.642 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Grosvenor Hotel DKK 996
  The Grosvenor Hotel

  The Grosvenor Hotel

  101 Buckingham Palace Road, London
    
   4,2
   ud af 5 (baseret på 2.220 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Derudover ligger Big Ben og St. James Park ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Victoria Metrostation og Victoria Togstation.

   The Strand Palace Hotel DKK 755
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, London
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 9.733 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

    St. James' Court, A Taj Hotel, London DKK 1.179
    St. James' Court, A Taj Hotel, London

    St. James' Court, A Taj Hotel, London

    54 Buckingham Gate, London
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 2.290 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Buckingham Palace, Westminster Cathedral og Big Ben er nogle af de mange seværdigheder inden for 800 meter af dette centrale London-hotel. Victoria Station ligger 7 minutters gang derfra. St. James' Park og Hyde Park ligger i nærheden.

     Park Plaza County Hall London DKK 885
     Park Plaza County Hall London

     Park Plaza County Hall London

     1 Addington Street, London
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 4.305 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

      The Rubens At The Palace DKK 1.060
      The Rubens At The Palace

      The Rubens At The Palace

      39 Buckingham Palace Road, London
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 1.250 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Derudover ligger Big Ben og St. James Park ca. 2 km derfra. Victoria Togstation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Victoria Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster DKK 796
       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       30 John Islip Street, London
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 3.330 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Tate Britain, Houses of Parliament og Big Ben. Derudover ligger Westminster Abbey og Westminster Bridge ca. 2 km derfra. Du kan gå til Pimlico Metrostation på 10 minutter og St. James's Park Metrostation på 15 minutter.

        Club Quarters Hotel, Trafalgar Square DKK 787
        Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

        Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

        8 Northumberland Ave, London
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 3.391 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel i boutique-stil ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra Nelson's Column, St. Martin-in-the-Fields og National Gallery. Derudover ligger Trafalgar Square og London Coliseum 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Charing Cross Undergrundsstation og Embankment Metrostation.