Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejse til Bounty Island

Skal du snart rejse til Bounty Island, Bounty Island, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Bounty Island et godt sted at starte for at få lidt mere information om Bounty Island. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Bounty Island bliver perfekt.

Ferie Bounty Island:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Bounty Island? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Bounty Island. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Bounty Island for at nå det hele. Selvom du har besøgt Bounty Island før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Bounty Island for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Bounty Island, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Bounty Island. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Bounty Island, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Bounty Island? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Bounty Island. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Bounty Island, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Bounty Island ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Bounty Island og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Bounty Island. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Bounty Island

Se alle 89 hoteller i Bounty Island
Bounty Island Resort

Bounty Island Resort

Kadavulailai Island, Bounty Island
4,1
ud af 5 (baseret på 144 anmeldelser)
2.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger nær stranden i Bounty Island og er også i samme område som Tivua-øen og Vuda Point Marina. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Denarau Strand og Denarau golf og squashklub.

Tokatoka Resort Hotel

Tokatoka Resort Hotel

Queens Highway, Nadi
3,9
ud af 5 (baseret på 839 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Garden of the Sleeping Giant, Denarau Strand og Navala Village. Derudover ligger Sabeto Varme kilder og mudderbad og Sri Siva Subramaniyatemplet ca. 10 km derfra.

Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island

Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island

Resort Drive, Nadi
4,4
ud af 5 (baseret på 1.870 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Reserver et ophold lige ud til stranden på Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island i Nadi. dette resort ligger ved siden af en golfbane, mindre end 2 km fra Denarau golf og squashklub, Port Denarau og Port Denarau Marina. Derudover ligger Wailoaloa Strand og Sri Siva Subramaniyatemplet ca. 10 km derfra.

Sheraton Fiji Resort

Sheraton Fiji Resort

Denarau Island, Nadi
4,3
ud af 5 (baseret på 1.350 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Reserver et ophold lige ud til stranden på Sheraton Fiji Resort i Nadi. dette resort ligger ved siden af en golfbane, mindre end 2 km fra Denarau golf og squashklub, Port Denarau og Port Denarau Marina. Derudover ligger Wailoaloa Strand og Sri Siva Subramaniyatemplet ca. 10 km derfra.

Hilton Fiji Beach Resort and Spa

Hilton Fiji Beach Resort and Spa

Denarau Island, Nadi
4,3
ud af 5 (baseret på 1.926 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Reserver et ophold lige ud til stranden på Hilton Fiji Beach Resort and Spa i Nadi. dette resort ligger ved siden af en golfbane, mindre end 2 km fra Denarau golf og squashklub, Port Denarau og Port Denarau Marina. Derudover ligger Wailoaloa Strand og Sri Siva Subramaniyatemplet ca. 10 km derfra.

The Westin Denarau Island Resort & Spa, Fiji

The Westin Denarau Island Resort & Spa, Fiji

Denarau Island North, Nadi
4,3
ud af 5 (baseret på 1.307 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette resort i Nadi ligger på stranden, kun 15 minutters gang fra Denarau golf og squashklub og Port Denarau. Derudover ligger Port Denarau Marina 1,3 km derfra.

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji - Sonaisali Island

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji - Sonaisali Island

Naisali Island, Sonaisali Island
4,2
ud af 5 (baseret på 389 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette resort i Sonaisali - ø ligger på stranden, mindre end 20 km fra Sri Siva Subramaniyatemplet, Wailoaloa Strand og Port Denarau. Derudover ligger Port Denarau Marina og Sheraton Denarau Golf and Racquet Club ca. 20 km derfra.

Fiji Gateway Hotel

Fiji Gateway Hotel

Opposite Nadi Airport, Queens Highway, Nadi
4,2
ud af 5 (baseret på 1.139 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Garden of the Sleeping Giant, Sabeto Varme kilder og mudderbad og Sri Siva Subramaniyatemplet. Denarau golf og squashklub ligger 16,6 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.