Starten af hovedsektionen
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Botanisk Have

Besøg de fantastiske drivhuse, og se Danmarks nationalblomst på den smukt anlagte forskningsinstitution, som hører under Københavns Universitet, i hjertet af byen.

Botanisk Have i København vedligeholdes omhyggeligt og indeholder Danmarks største samling af planter. Det centrale punkt er et kompleks af drivhuse fra 1800-tallet. Se landets nationalblomst, gå en tur gennem de offentlige drivhuse og slap af i denne smukke oase i indre København.

Botanisk Have daterer tilbage til 1870, og i dag dækker haven 10 hektar land. Haven er en del af Statens Naturhistoriske Museum og drives af Københavns Universitet. Haven er en aktiv forskningsinstitution og fungerer således både som uddannelsesinstitution og som et fantastisk sted at slappe af i solen om sommeren samt et sted, hvor du kan finde ly for kulden om vinteren.

Find vej gennem haven ved at følge de tydeligt afmærkede stier. Hvert afsnit i haven er inddelt efter plantearter, som bærer latinske navne, såvel som den danske version. 

Det danske kvarter har mere end 900 plantearter. Gå en tur blandt de oprindelige grantræer, eller find Danmarks nationalblomst, margueritten. Andre afsnit inkluderer samlinger af flerårige og etårige planter, stenhøje og et stort område med rhododendroner.

Besøg Botanisk Haves stolthed og glæde: Det store kompleks af historiske drivhuse. De udsmykkede bygninger daterer tilbage til 1874. Svampe og palmer gror i samme afsnit. Et drivhus med aircondition indeholder en samling af arktiske planter, mens opvarmede drivhuse indeholder kaktusser, sukkulenter og orkidéer.

Oplev mere end 2 millioner eksemplarer af tørrede planter, der anvendes af forskere som referencemateriale i det botaniske museum og i herbariet. Tag en pause og nyd en snack i havens café, eller køb lokale frø og souvenirs. 

Botanisk Have ligger i hjertet af København, kun 5 minutters gang fra Nørreport Metrostation. Du kommer lettest dertil på cykel eller til fods, men du kan også betale for at parkere foran universitetet. Hovedindgangen ligger i Gothersgade. Haverne er åbne hver dag fra maj til september og er lukket på mandage resten af året. Der er gratis entré.


Guide til at udforske Botanisk Have


Bedste hoteltilbud i Botanisk Have

Se alle 811 overnatningssteder i nærheden af Botanisk Have
Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Marmorkirken Metrostation på 10 minutter.

  Skt. Petri DKK 1.305
  Skt. Petri

  Skt. Petri

  Krystalgade 22, København
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

   Wakeup Copenhagen Borgergade DKK 550
   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Borgergade 9, København
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Kongens Nytorv og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Rundetårn 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Marmorkirken Metrostation på 6 minutter og Kongens Nytorv Station på 7 minutter.

    Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, København
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Torvehallerne og Rosenborg Slot ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

     Tivoli Hotel DKK 800
     Tivoli Hotel

     Tivoli Hotel

     Arni Magnussons Gade 2, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 15 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Tivoli. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 788
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Strøget, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

       Villa Copenhagen DKK 1.419
       Villa Copenhagen

       Villa Copenhagen

       Tietgensgade 39, København
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Nyhavn og Botanisk Have ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både København (ZGH-Københavns Hovedbanegård) og Københavns Hovedbanegård.

        Ascot Hotel DKK 850
        Ascot Hotel

        Ascot Hotel

        Studiestræde 61, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset, Strøget og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Københavns Universitet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.