Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Botanisk Have

Besøg de fantastiske drivhuse, og se Danmarks nationalblomst på den smukt anlagte forskningsinstitution, som hører under Københavns Universitet, i hjertet af byen.

Botanisk Have i København vedligeholdes omhyggeligt og indeholder Danmarks største samling af planter. Det centrale punkt er et kompleks af drivhuse fra 1800-tallet. Se landets nationalblomst, gå en tur gennem de offentlige drivhuse og slap af i denne smukke oase i indre København.

Botanisk Have daterer tilbage til 1870, og i dag dækker haven 10 hektar land. Haven er en del af Statens Naturhistoriske Museum og drives af Københavns Universitet. Haven er en aktiv forskningsinstitution og fungerer således både som uddannelsesinstitution og som et fantastisk sted at slappe af i solen om sommeren samt et sted, hvor du kan finde ly for kulden om vinteren.

Find vej gennem haven ved at følge de tydeligt afmærkede stier. Hvert afsnit i haven er inddelt efter plantearter, som bærer latinske navne, såvel som den danske version. 

Det danske kvarter har mere end 900 plantearter. Gå en tur blandt de oprindelige grantræer, eller find Danmarks nationalblomst, margueritten. Andre afsnit inkluderer samlinger af flerårige og etårige planter, stenhøje og et stort område med rhododendroner.

Besøg Botanisk Haves stolthed og glæde: Det store kompleks af historiske drivhuse. De udsmykkede bygninger daterer tilbage til 1874. Svampe og palmer gror i samme afsnit. Et drivhus med aircondition indeholder en samling af arktiske planter, mens opvarmede drivhuse indeholder kaktusser, sukkulenter og orkidéer.

Oplev mere end 2 millioner eksemplarer af tørrede planter, der anvendes af forskere som referencemateriale i det botaniske museum og i herbariet. Tag en pause og nyd en snack i havens café, eller køb lokale frø og souvenirs. 

Botanisk Have ligger i hjertet af København, kun 5 minutters gang fra Nørreport Metrostation. Du kommer lettest dertil på cykel eller til fods, men du kan også betale for at parkere foran universitetet. Hovedindgangen ligger i Gothersgade. Haverne er åbne hver dag fra maj til september og er lukket på mandage resten af året. Der er gratis entré.


Guide til at udforske Botanisk Have


Kort

Bedste hoteltilbud i Botanisk Have

Se alle 531 overnatningssteder i nærheden af Botanisk Have
Hotel Kong Arthur DKK 931
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Rosenborg Slot og Københavns Universitet 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 630
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, København
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

   Copenhagen Admiral Hotel DKK 850
   Copenhagen Admiral Hotel

   Copenhagen Admiral Hotel

   Toldbodgade 24-28, København
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Amalienborg Slot og Nyhavn. Derudover ligger Frederikskirken og Københavns Operahus 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 840
    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    H. C. Andersens Boulevard 12, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 7 minutters gang.

     Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 450
     Urban House Copenhagen by MEININGER

     Urban House Copenhagen by MEININGER

     Colbjørnsensgade 11, København
       
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hostel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

      Ibsens Hotel DKK 931
      Ibsens Hotel

      Ibsens Hotel

      Vendersgade 23, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Københavns Universitet. Derudover ligger Strøget og Rosenborg Slot 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

       Comfort Hotel Vesterbro DKK 699
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, København
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

        Skt. Petri DKK 1.215
        Skt. Petri

        Skt. Petri

        Krystalgade 22, København
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.