Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Galleria Borghese

I en by fuld af fin kunst skiller de fantastiske malerier og skulpturer i dette prestigefyldte galleri fra 1700-tallet sig alligevel ud.

Det prestigefyldte Galleria Borghese har en imponerende kunstsamling, inklusiv mesterværker af Titian og Raphael, så vel som skulpturer af kunstnere som Canova og Caravaggio. Se traditionelle romerske gulvmosaikker og utrolige relieffer, og nyd en gåtur rundt om i galleriets haver.

Gå igennem den skønne have hen imod det flotte galleri. Denne lyse, hvide nyklassiske villa tilhørte engang kardinal Scipione Borghese. Kardinalen var en dygtig samler, som samlede en utrolig mængde kunst i løbet af sin livstid, og meget af dette kan ses i galleriet idag.

Gå ind i galleriet, og udforsk det første niveau. Her er væggene beklædt med guldmotiver, mosaikker, der afbilder gladiatorer i kamp, udsmykker gulvene, og en vægrelief afbilder Romulus, der bliver budt velkommen til Olympus.

Fortsæt til det første rum, hvor en figur af Napoleons topløse søster læner sig tilbage på en sofa. I andre rum kan du finde skulpturer fra 1700-tallet af Gian Lorenzo Bernini, der viser hedenske myter i levende detaljer. Kig efter Daphnes figur med hendes hænder, der bliver til blade, og Pluto der tager fat i en kæmpende Persephone. 

Gå ned af trappen til det andet niveau for at opdage en lang række Renæssance-malerier. Blandt de mest bemærkelsesværdige arbejder, der hænger her, er Raphaels The Deposition og Lady with a Unicorn, der begge kan dateres tilbage til 1507. Andre højdepunkter omfatter Madonna og barnetaf Perugino samt Titians mesterværk fra 1600-tallet Sacred and Profane Love.

Galleria Borghese er åben fra tirsdag til søndag, og der er et lille indgangsgebyr. Besøgende kommer ind i 2-timers intervaller, så book din billet på forhånd for at undgå at skulle vente. Tag bussen fra centrum af byen til Via Pinciana. Galleriet ligger blot en kort gåtur derfra.


Guide til at udforske Borghese-galleriet


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.560 overnatningssteder i nærheden af Borghese-galleriet
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 507
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World DKK 1.453
    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Via Vittorio Veneto 50, Rome
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 1.020 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Det nyklassicistiske Hotel Majestic ligger mindre end 1 km fra Borghese kunstgalleri, Villa Borghese-haverne, Trevi-fontænen og Den spanske trappe.

     UNAHOTELS Decò Roma DKK 953
     UNAHOTELS Decò Roma

     UNAHOTELS Decò Roma

     Via Giovanni Amendola, 57, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 2.214 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

      Grand hotel via Veneto DKK 1.904
      Grand hotel via Veneto

      Grand hotel via Veneto

      Via Vittorio Veneto 155, Rome
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 469 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Rom Centrum, kun 5 minutters gang fra Via Veneto og Villa Borghese. Derudover ligger Spanske trappe og Trevi-fontænen 10 minutter derfra. Du kan gå til Barberini Metrostation på 7 minutter og Spagna Metrostation på 11 minutter.

       Smooth Hotel Rome Termini DKK 337
       Smooth Hotel Rome Termini

       Smooth Hotel Rome Termini

       Via Palestro 13, Rome
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 579 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 5 minutters gang fra Via Nazionale, Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Colosseum og Spanske trappe ca. 2 km derfra. Du kan gå til Castro Pretorio Metrostation på 6 minutter og Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 9 minutter.

        The Tribune Hotel DKK 779
        The Tribune Hotel

        The Tribune Hotel

        Via Campania, 45, Rome
          
         4,7
         ud af 5 (baseret på 641 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i hjertet af Rom, kun 10 minutters gang fra Via Veneto, Villa Borghese og Borghese-galleriet. Derudover ligger Bioparco di Roma og Piazza di Spagna ca. 2 km derfra. Du kan gå til Barberini Metrostation på 11 minutter og Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 13 minutter.