Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Bloomsbury Square

På Bloomsbury Square kan du sidde på en bænk og beundre den mageløse arkitektur, der omgiver det grønne torv midt i et af Londons smukkeste områder.

Her kan du slappe af, samle tankerne og beundre en fin samling af georgiansk arkitektur. Torvet er en højtelsket grøn oase midt i Bloomsbury-området, og det besøges tit af kærestepar, familier med madkurve og arbejdere med madpakker. Det blev grundlagt af Jarlen af Southampton i 1660'erne som en have til hans ejendom, og det er dermed et af de ældste torve i London.

Torvet har en central brostensbelagt plads, der er omgivet af græsplæner med skyggefulde træer. Tag plads på en af bænkene, og se på de mange mennesker, der er i gang omkring dig. Det er betagende at følge med, når byens arbejdsmænd holder frokostpause, mens de studerende sidder med næsen i deres bøger.

Ved torvets nordlige indgang er der en informationstavle, hvor du kan få oplysninger om restaureringen af torvet i 2006 og 2007. Se om du kan få øje på bronzestatuen af Charles James Fox, en kendt statsmand og Whig-politiker.

Går du en tur rundt i udkanten af torvet, kan du beundre de pompøse georgianske terrassehuse. Blandt de betydningsfulde beboere er bl.a. forfatteren Isaac D'Israeli og arkitekten Edwin Lutyens. På torvets østlige side ligger Victoria House, der er bygget i nyklassicistisk stil. Victoria House var tidligere hovedkvarteret for et forsikringsselskab, men i dag er det et kompleks med butikker og aktivitetslokaler.

På solfyldte dage er torvet et ideelt sted til en picnic. Du kan købe mad og drikkevarer i supermarkederne og på caféerne i nærheden.

Bloomsbury Square ligger i den sydøstlige del af Bloomsbury, og dermed er det let at komme hertil med offentlig transport. Busserne stopper på de gader, der ligger ud til torvet, og metrostationen Holborn ligger kun 5-minutters gang herfra. Under torvet ligger der en parkeringskælder, hvor du kan parkere mod betaling.

Bloomsbury Square er åbent hele dagen, imens det stadig er lyst. Du kan kombinere et besøg på torvet med et besøg til nogle af Bloomsburys andre seværdigheder. British Museum, hvor du kan se tusindvis af kunstværker og arkæologiske fund, ligger kun kort herfra. Alternativt kan du besøge nogle af de mere aktive områder, der støder op til Bloomsbury, såsom Covent Garden og Soho.


Guide til at udforske Bloomsbury Square


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.706 overnatningssteder i nærheden af Bloomsbury Square
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Strand Palace Hotel DKK 766
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, London
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 9.702 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

   Club Quarters Lincoln's Inn Fields DKK 787
   Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   61 Lincoln's Inn Fields, London
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 1.700 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal Opera House, King's College London og Russell Square. Derudover ligger Covent Garden Market og The British Museum 15 minutter derfra. Holborn Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Covent Garden Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

    Kimpton Fitzroy London DKK 1.475
    Kimpton Fitzroy London

    Kimpton Fitzroy London

    1-8 Russell Square, London
      
     4,7
     ud af 5 (baseret på 263 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Nær British Museum

     Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 737
     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     24 Ludgate Hill, London
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 3.944 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

      Mondrian London DKK 878
      Mondrian London

      Mondrian London

      20 Upper Ground, London
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 1.599 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Derudover ligger London Dungeon og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Du kan gå til Southwark Metrostation på 8 minutter og Blackfriars Metrostation på 9 minutter.

       Park Plaza County Hall London DKK 885
       Park Plaza County Hall London

       Park Plaza County Hall London

       1 Addington Street, London
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 4.303 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

        Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras DKK 331
        Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

        Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

        324 Gray's Inn Road, London
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 6.099 anmeldelser)
         2.5 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, mindre end 5 km fra London Bridge, London Dungeon og Big Ben. Derudover ligger Tower of London og The Shard ca. 5 km derfra. Du kan gå til King's Cross St. Pancras Metrostation på 7 minutter og Kings Cross Station på 5 minutter.