Starten af hovedsektionen

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.


Mest populære hoteller i nærheden af Bloomsbury, London

Se alle 121 hoteller i Bloomsbury
Rosewood London

Rosewood London

252 High Holborn, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 20 minutter siden
22 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,8 ud af 5 (457 anmeldelser)

Rosewood London ligger centralt – blot et par minutters gang fra teaterområdet, Royal Opera House eller butikkerne og underholdningsmulighederne i Covent ...

2,920 DKK

2,920 DKK
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

36-37 Cartwright Gardens, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 2 timer siden
4 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,0 ud af 5 (5.332 anmeldelser)

Denne lejlighed ligger i Bloomsbury, kun 10 minutters gang fra British Library og University of London. Derudover ligger Russell Square og The British Museum ...

605 DKK

605 DKK
St Giles London - A St Giles Hotel

St Giles London - A St Giles Hotel

Bedford Avenue, London
3.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 3 timer siden
4 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
3,6 ud af 5 (3.164 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bloomsbury, kun 10 minutters gang fra The British Museum, St George’s, Bloomsbury og Russell Square. Derudover ligger University of London ...

541 DKK

541 DKK
Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel

Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel

9-13 Bloomsbury Street, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 3 timer siden
4 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,2 ud af 5 (1.189 anmeldelser)

Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel ligger 50 meter fra British Museum i hjertet af West End. Nyd hotellets førsteklasses beliggenhed med Oxford Street, ...

839 DKK

839 DKK
YHA London St Pancras - Hostel

YHA London St Pancras - Hostel

79-81 Euston Road, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 20 timer siden
10 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,0 ud af 5 (284 anmeldelser)

Dette hostel ligger i Bloomsbury, kun 5 minutters gang fra British Library, University of London og Russell Square. Derudover ligger The British Museum og BT ...

104 DKK

104 DKK
Megaro Hotel

Megaro Hotel

Belgrove Street, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 5 dage siden
3 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,3 ud af 5 (569 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bloomsbury, kun 2 km fra KoKo London, British Library og University of London. Derudover ligger Russell Square og The British Museum ca. ...

981 DKK

981 DKK
Ambassadors Bloomsbury

Ambassadors Bloomsbury

12 Upper Woburn Place, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 21 timer siden
2 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
3,8 ud af 5 (927 anmeldelser)

Det 4-stjernede Ambassadors Bloomsbury ligger i Bloomsburys litterære distrikt 5 minutters gang fra Euston Station, King’s Cross St. Pancras Station (Eurostar-terminalen) ...

607 DKK

607 DKK
Generator Hostel London

Generator Hostel London

37 Tavistock Place, Russel Square, London
2.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 4 timer siden
16 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
3,7 ud af 5 (1.705 anmeldelser)

Dette moderne seks-etagers hostel ligger i hjertet af Londons West End - området omkring Russell Square. Herfra er der kun 500 meter til British Library og 700 ...

348 DKK

348 DKK
DoubleTree by Hilton London West End

DoubleTree by Hilton London West End

92 Southampton Row, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 2 minutter siden
2 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,0 ud af 5 (1.520 anmeldelser)

Dette centrale London-hotel i Bloomsbury-distriktet åbnede første gang i 1911 og ligger en gade fra British Museum og 200 meter fra Russell Square.

713 DKK

713 DKK
The Montague On The Gardens

The Montague On The Gardens

15 Montague Street, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 2 timer siden
18 andre kigger på dette overnatningssted lige nu
4,7 ud af 5 (516 anmeldelser)

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Bloomsbury, kun 5 minutters gang fra Russell Square og The British Museum. Derudover ligger St George’s, Bloomsbury ...

1,255 DKK

1,255 DKK

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Bloomsbury, London

Bloomsbury-området ligger i det centrale London i bydelen Camden. Det er ikke et af de mest turistede områder i London, men det betyder ikke, at der ikke er mange hoteller i Bloomsbury at vælge i mellem. Bloomsbury, der er et af de fineste områder i London, er kendt for sine mange grønne områder, og det er også her du finder University of London samt mange af byens seværdigheder.

Overnatning i Bloomsbury

Der er et væld af overnatningsmuligheder i Bloomsbury, så når du planlægger din rejse til denne grønne oase i London, så er det ikke svært at finde netop dette hotel for dig.

Du kan vælge mellem alt fra billige hoteller i Bloomsbury til luksushoteller, og uanset om du er på familieferie, forretningsrejse, romantisk ferie eller endda et spaophold, så er det et hotel i Bloomsbury, der tilgodeser dine behov. Ønsker du at tage dit kæledyr med på storbyferie i Bloomsbury, så finder du også kæledyrsvenlige hoteller i dette område.

Det skal du lave i Bloomsbury

Når du overnatter på hotel i Bloomsbury, bor du i gåafstand til nogle af Londons mest populære seværdigheder. Har du børn med på ferie, så er den verdensberømte London Zoo et must på en solskinsdag. Her kan I nemt få hele dagen til at gå med at besøge de mange forskellige dyr. Voksmuseet Madame Tussauds er en anden populær seværdighed for både store og små. Her kan du blive fotograferet sammen med alverdens berømtheder og lade dig skræmme i rædselskammeret. Er du i London på en grå regnvejrsdag, så tilbringes den bedst på British Museum, der er et af verdens største museer. Her finder du samlinger om menneskets historie og kultur. Det et også i Bloomsbury, at du finder Sherlock Holmes-museet, der tager dig tilbage til det victorianske London, lige så snart du træder ind af døren til Sherlock Holmes bolig i Baker Street.

Man kan ikke sige London uden også at sige shopping, og når du overnatter på hotel i Bloomsbury, så bor du ikke langt fra shoppingparadiset Oxford Street, hvor du finder alle de populære mærkevarebutikker og det berømte stormagasin Selfridges. Kører du et par stop længere med undergrundsbanen i sydgående retning, kommer du til Londons andet berømte stormagasin, nemlig Harrods.

Et andet must i London er at opleve et teaterstykke eller en musical, og Bloomsbury ligger kun en kort spadseretur eller tur med undergrundsbanen fra Londons West End, der er byens livlige teaterområde.

Trænger du til adspredelse fra alle seværdighederne og en pause fra menneskemylderet, så gå en tur i Regent’s Park, og hvis solen skinner, så tag en sandwich med, og hold en picnic i parken. Du kan også slentre en tur hen ad gaderne i det rolige Bloomsbury-område, hvor du finder mange chikke og finurlige butikker, caféer, restauranter, pubber og barer.

Fly til Bloomsbury

Når du planlægger din rejse til Bloomsbury i London, kan du vælge at flyve til en af Londons lufthavne, hvor du kan komme videre med offentlig transport. Vil du væk fra storbyen og køre en tur i det charmerende engelsk landskab, kan du leje en bil i Bloomsbury-området.

Hotelbooking: Bloomsbury

Søg efter dit perfekte hotel i Bloomsbury. Find et billigt hotel i Bloomsbury nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bloomsbury, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bloomsbury på dine foretrukne datoer.