Bedømmelser baseret på 611 verificerede anmeldelser

4,1 af 5
82% anbefaler dette hotel
4,2 Rengøring på værelset
4,3 Service og personale
3,7 Værelsets komfort
3,9 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Danmark

Opslået 23. okt. 2018
Dejligt centralt beliggende, men dog lidt for meget trafikstøj
Kommentar fra Hotelledelsen
24. okt. 2018 af Orla, Hotelledelsen
Dear Henrik, Thank you for taking the time to review your stay. We are glad you enjoyed our amazing Central London location. Unfortunately due to this it can be quite noisy. However to combat this we have ear plugs at reception. We hope to welcome you bask again soon! Kind Regards
5 ud af 5
af Morten

Opslået 4. nov. 2017 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
18. nov. 2017 af Cal, Hotelledelsen
Dear Guest, Thank you for your rating. We're glad you enjoyed your stay. Thank you, Philip
3 ud af 5
Anbefales
for Alle
af en verificeret rejsende fra Aarhus, Denmark

Opslået 19. apr. 2017
Great location close to Kings Cross Station! Sweet and helpful staff! No fridge, the toilet had a tendency to block and our shower could not close, which left water everywhere. Great duvets!
Kommentar fra Hotelledelsen
20. apr. 2017 af Laura V, Hotelledelsen
Hi Liv! Thanks for your sweet and nice review XD Can we say anything else about our location apart the fact that is unbeatable...no! Neither about our great staff, they are lovelies indeed :) We don't have fridges im afraid, true, but we do have instead a nice TV room were you can relax, read or watch a film at the end of a bussy day with great views of the city. I passed the info of the door shower to see what is the best way to repair it, thanks again...for staying with us, for enjoying it and for spending some minutes giving us an useful review. All the best
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Familievenligt vandrehjem, ok standard.

Opslået 26. okt. 2016 på Hotels
God beliggenhed kun 200 m fra undergrundsstation. Hjælpsomme og venlige ansatte. Lille værelse kun med senge, kunne godt have brugt en stol eller et bord. Larmende og højlydte vandrør/radiatorer om natten. Mikroskopisk bruseniche uden forhæng, så gulvet blev meget vådt. Ingen wifi på værelset og dårligt fungerende wifi i lobbyen. Morgenmad til 5 pund, ok standard. Kan kun anbefales pga beliggenhed og som et sted at sove efter en oplevelsesrig dag i London. Men i forhold til prisniveauet er det nok hvad man kan forvente.
4 ud af 5
af Linda fra Vojens

Fantastisk til prisen

Opslået 30. aug. 2016 på Hotels
Fint størrelse værelse, aircondition, elevator, stik ved hver seng. Fantastisk placering til prisen. Man møder mange forskellige slags mennesker og jeg er taget derfra med to nye venner. Alt i alt et rigtig godt ophold.
4 ud af 5
Anbefales
for Alle
af en verificeret rejsende fra CPH, Denmark

Bedre end forventet

Opslået 2. jan. 2016
Vi havde forventet et værelse med køjesenge og delebad og toilet, men fik i stedet et værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet, så vi klager ikke!! God beliggenhed lige ved Kings cross st pancras metro og togstation med forbindelser til centrum mm. Det var også okay billigt på trods af at vi boede der til nytår.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Sviptur til London

Opslået 17. dec. 2015 på Hotels
Godt sted fin service men kedelige wc forhold Men er ved at blive renoveret
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 5. nov. 2019
Great Location for Euston and St Pancras stations.
Kommentar fra Hotelledelsen
8. nov. 2019 af CP, Hotelledelsen
Dear Guest, We are happy to hear you liked the location. It is amazing indeed. Regards
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Vigo

Opslået 4. nov. 2019
El desayuno pobre y las instalaciones necesitan una renovación Lo mejor, lo bien comunicado que está, a 5 min de la estación de King Cross.
Kommentar fra Hotelledelsen
8. nov. 2019 af CP, Hotelledelsen
Dear Carmen, Thank you for taking the time to leave a review of your stay with us. We appreciate all of our customer feedback. Regarding breakfast I will send your comments to the right department but even our breakfast( buffet for £5) unfortunately did not meet your expectation I do hope it did not ruin your stay here and you had a great time in London Kind regards
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 4. nov. 2019
friendly staff and ideal location for getting out and about
Kommentar fra Hotelledelsen
8. nov. 2019 af CP, Hotelledelsen
Dear Guest, Thank you for your feedback. We are happy to hear you found the staff friendly and you liked the location. Regards