Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Nordjylland

Se alle udlejningsbiler i Nordjylland

Billeje Nordjylland

Drømmer du om at holde ferie ved Danmarks absolut dejligste strande og med masser af unikke oplevelser og udflugtsmål lige uden for døren? Så sæt kursen mod Nordjylland, Danmarks mest populære turistregion. Book biludlejning i Nordjylland, hvis du vil nå at se bare nogle af alle regionens spændende seværdigheder. Du kan være helt rolig – alle udlejningspriser er uden skjulte omkostninger.

Listen over udflugtsmål og aktiviteter i Nordjylland er lang. Her finder du alt fra hyggelige limfjordsbyer, store forlystelsesparker og fantastiske naturskuespil. Vælg mellem det utæmmede Vesterhav med de store bølger eller det mere rolige Kattegat, der er perfekt til familier med små børn. Billeje i Nordjylland giver jer nem og fleksibel adgang til det hele.

Overnatning og leje af bil i Nordjylland

De mange spændende oplevelser i Nordjylland nås nemmest med bil, så for at få mest muligt ud af ferien anbefales det at booke billig billeje i Nordjylland. Planlægger I at flyve til Nordjylland via Aalborg, kan I med fordel leje bil allerede i lufthaven. Vær opmærksom på, at det for det meste er billigst at aflevere bilen samme sted, som I hentede den. Dette kan være relevant, hvis I planlægger en større rundrejse i Nordjylland. Der er nemlig masser af dejlige ferielejligheder, sommerhuse og hoteller i Nordjylland at vælge mellem, så hvorfor ikke lægge flere forskellige stop ind? I kan også undersøge mulighederne for en pakkerejse til Nordjylland, da der måske er gode tilbud på netop jeres drømmeferie.

Nordjylland kalder!

Har du prøvet at stå med det ene ben i Kattegat og det andet i Skagerrak? Denne unikke oplevelse kan du prøve på Grenen ved Skagen, hvor du absolut heller ikke må snyde dig for et besøg på den nærliggende vandreklit, Råbjerg Mile. Især børn vil elske at løbe, hoppe og tumle ned ad de meterhøje sandbjerge, der leder tankerne hen på en slags Nordens Sahara. Billig biludlejning i Nordjylland er i det hele taget en perfekt måde at komme tættere på Danmarks vildeste natur. Prøv et brusende Vesterhavsbad, besøg Bulbjerg, Danmarks eneste fuglebjerg, sejl til Læsø og nyd en portion friskfanget jomfruhummer, eller tag på sælsafari ved Frederikshavn. Vil I have endnu mere vild natur på ferien, er Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup et fantastisk udflugtsmål. Det delvist tilsandede fyrtårn ædes langsomt af de enorme sandbakker, mens havet fra den anden side æder sig nådesløst ind på fyret, der forventes at styrte i havet inden for 10 til 15 år.

Trænger I til at ose og shoppe lidt, kan I aflægge limfjordsbyen Aalborg et visit. Med en lejebil i Nordjylland kan I også komme helt tæt på fiskeriet. Besøg fiskebyerne Hirtshals og Hanstholm, gerne med en afstikker til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Museumscenter Hanstholm med et kæmpe bunkeranlæg fra 2. verdenskrig. Er der børn med på ferien, kommer I heller ikke uden om elskede klassikere som Fårup Sommerland ved Blokhus og Jesperhus Blomsterpark på Mors. De sportsglade får også nok at lave. Besøg f.eks. Thy Nationalpark, der lokker med både ride- og panoramacykelruter samt spændende mountainbikeruter af forskellig sværhedsgrad.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Nordjylland

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Nordjylland?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 330 i Nordjylland.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Nordjylland?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Nordjylland er DKK 350.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Nordjylland?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Nordjylland?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Nordjylland

Udforsk Nordjylland med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!