Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Nordjylland

Se alle udlejningsbiler i Nordjylland

Billeje Nordjylland

Drømmer du om at holde ferie ved Danmarks absolut dejligste strande og med masser af unikke oplevelser og udflugtsmål lige uden for døren? Så sæt kursen mod Nordjylland, Danmarks mest populære turistregion. Book biludlejning i Nordjylland, hvis du vil nå at se bare nogle af alle regionens spændende seværdigheder. Du kan være helt rolig – alle udlejningspriser er uden skjulte omkostninger.

Listen over udflugtsmål og aktiviteter i Nordjylland er lang. Her finder du alt fra hyggelige limfjordsbyer, store forlystelsesparker og fantastiske naturskuespil. Vælg mellem det utæmmede Vesterhav med de store bølger eller det mere rolige Kattegat, der er perfekt til familier med små børn. Billeje i Nordjylland giver jer nem og fleksibel adgang til det hele.

Overnatning og leje af bil i Nordjylland

De mange spændende oplevelser i Nordjylland nås nemmest med bil, så for at få mest muligt ud af ferien anbefales det at booke billig billeje i Nordjylland. Planlægger I at flyve til Nordjylland via Aalborg, kan I med fordel leje bil allerede i lufthaven. Vær opmærksom på, at det for det meste er billigst at aflevere bilen samme sted, som I hentede den. Dette kan være relevant, hvis I planlægger en større rundrejse i Nordjylland. Der er nemlig masser af dejlige ferielejligheder, sommerhuse og hoteller i Nordjylland at vælge mellem, så hvorfor ikke lægge flere forskellige stop ind? I kan også undersøge mulighederne for en pakkerejse til Nordjylland, da der måske er gode tilbud på netop jeres drømmeferie.

Nordjylland kalder!

Har du prøvet at stå med det ene ben i Kattegat og det andet i Skagerrak? Denne unikke oplevelse kan du prøve på Grenen ved Skagen, hvor du absolut heller ikke må snyde dig for et besøg på den nærliggende vandreklit, Råbjerg Mile. Især børn vil elske at løbe, hoppe og tumle ned ad de meterhøje sandbjerge, der leder tankerne hen på en slags Nordens Sahara. Billig biludlejning i Nordjylland er i det hele taget en perfekt måde at komme tættere på Danmarks vildeste natur. Prøv et brusende Vesterhavsbad, besøg Bulbjerg, Danmarks eneste fuglebjerg, sejl til Læsø og nyd en portion friskfanget jomfruhummer, eller tag på sælsafari ved Frederikshavn. Vil I have endnu mere vild natur på ferien, er Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup et fantastisk udflugtsmål. Det delvist tilsandede fyrtårn ædes langsomt af de enorme sandbakker, mens havet fra den anden side æder sig nådesløst ind på fyret, der forventes at styrte i havet inden for 10 til 15 år.

Trænger I til at ose og shoppe lidt, kan I aflægge limfjordsbyen Aalborg et visit. Med en lejebil i Nordjylland kan I også komme helt tæt på fiskeriet. Besøg fiskebyerne Hirtshals og Hanstholm, gerne med en afstikker til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Museumscenter Hanstholm med et kæmpe bunkeranlæg fra 2. verdenskrig. Er der børn med på ferien, kommer I heller ikke uden om elskede klassikere som Fårup Sommerland ved Blokhus og Jesperhus Blomsterpark på Mors. De sportsglade får også nok at lave. Besøg f.eks. Thy Nationalpark, der lokker med både ride- og panoramacykelruter samt spændende mountainbikeruter af forskellig sværhedsgrad.

Udforsk Nordjylland

Udforsk Nordjylland med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!