Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Berliner Philharmonie

I Kulturforum ligger koncertsalen Berliner Philharmonie, der huser symfoniorkestret Berlinerfilharmonikerne og er kendt for sin fantastiske akustik og arkitektur.

Oplev en koncert i den store koncertsal i Berliner Philharmonie, eller besøg den lidt mere intime Kammermusiksaal i bygningen ved siden af. Den karakteristiske koncertsal blev indviet i 1963 og har siden da været hjemsted for Berlinerfilharmonikerne. Her kan du nyde godt af den fornemme akustik, mens du beundrer den elegante arkitektur og den nyskabende opbygning af koncertsalen, hvor musikerne sidder i midten og publikum rundt om.

Berliner Philharmonie ligger lige i udkanten af den enorme park Tiergarten, og de grønne omgivelser gør, at bygningens iøjnefaldende arkitektur træder endnu mere frem. Tidligere lå Berliner Philharmonie i det isolerede område lige ved siden af Berlinmuren, og den femkantede bygnings gyldne asymmetriske facade tårnede op som et lysende fyrtårn gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne. Efter muren faldt, stod koncertsalen der stadig, som den mest opsigtsvækkende bygning i det centrale museums- og kulturområde Kulturforum.

Træd ind ad dørene til den teltformede bygning, og gå igennem den elegante foyer. Fra foyeren er der adgang til Berliner Philharmonies to koncertsale. Hvis du har billet til en større orkesterkoncert, foregår det i den store sal Grosser Saal med dens topmoderne faciliteter. Her er plads til 2.440 gæster, som sidder rundt om orkestret på asymmetriske niveauer. En opbygning som blev skabt første gang netop til Berliner Philharmonie af arkitekten Hans Scharoun. Publikumspladserne er fordelt på disse forskudte terrasser omkring musikerne, hvilket giver en helt særlig akustik og et godt udsyn, uanset hvor i salen du sidder.

Hvis det er en mindre koncert eller en kammerkoncert, du skal ind til, får du oplevelsen af den lige så fantastiske Kammermusiksaal. Lillebroren har halvt så mange siddepladser, nemlig 1.180, og stod klar til brug i 1987.

Der er mulighed for at komme på en rundvisning, hvis du vil høre mere om Berliner Philharmonie-bygningens spændende arkitektur og gode akustik. Det koster et mindre gebyr at komme med på en rundvisning. Der er daglige rundvisninger på engelsk og tysk, og turen tager omkring en time. Du kan købe koncertbilletter til Berliner Philharmonie online eller i koncertsalens billetkontor.

Du finder Berliner Philharmonie lige syd for den store park Tiergarten. Du kan tage turen til fods fra Potsdamer Platz, der ligger 10 minutters gang væk. Tag dig endelig tid til at gå på opdagelse i det omkringliggende kulturområde Kulturforum, hvor der ligger en lang række spændende museer.


Guide til at udforske Berlinerfilharmonikaen


Bedste hoteltilbud i Berlinerfilharmonikaen

Se alle 1.957 overnatningssteder i nærheden af Berlinerfilharmonikaen
Hotel Berlin, Berlin DKK 529
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

  Hotel Adlon Kempinski DKK 2.020
  Hotel Adlon Kempinski

  Hotel Adlon Kempinski

  Unter Den Linden 77, Berlin, BE
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor Station, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

   The Mandala Hotel Berlin DKK 1.204
   The Mandala Hotel Berlin

   The Mandala Hotel Berlin

   Potsdamer Str. 3, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Berlin, kun få skridt fra Sony Center og Potsdamer Platz. Derudover ligger Berlinerfilharmonikaen og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

    Hotel Riu Plaza Berlin DKK 492
    Hotel Riu Plaza Berlin

    Hotel Riu Plaza Berlin

    Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Schöneberg, kun 15 minutters gang fra Kaufhaus des Westens, Berlin Zoo og Europacentret. Wittenbergplatz U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Nollendorfplatz U-Bahn ligger inden for 9 minutters gang.

     Grand Hyatt Berlin DKK 1.304
     Grand Hyatt Berlin

     Grand Hyatt Berlin

     Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte kun få skridt fra Berlinale Palast og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Potsdamer Platz U-Bahn på 7 minutter og Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn på 8 minutter.

      The Mandala Suites Berlin DKK 1.182
      The Mandala Suites Berlin

      The Mandala Suites Berlin

      Friedrichstr.185-190, Berlin, BE
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette lejlighedshotel i boutique-stil ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

       The Ritz-Carlton, Berlin DKK 1.675
       The Ritz-Carlton, Berlin

       The Ritz-Carlton, Berlin

       Potsdamer Platz 3, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Potsdamer Platz og Sony Center. Derudover ligger Mall of Berlin og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

        Berlin Marriott Hotel DKK 960
        Berlin Marriott Hotel

        Berlin Marriott Hotel

        Inge-Beisheim-Platz 1, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Potsdamer Platz og Mall of Berlin. Derudover ligger Sony Center og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.