Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Berliner Philharmonie

I Kulturforum ligger koncertsalen Berliner Philharmonie, der huser symfoniorkestret Berlinerfilharmonikerne og er kendt for sin fantastiske akustik og arkitektur.

Oplev en koncert i den store koncertsal i Berliner Philharmonie, eller besøg den lidt mere intime Kammermusiksaal i bygningen ved siden af. Den karakteristiske koncertsal blev indviet i 1963 og har siden da været hjemsted for Berlinerfilharmonikerne. Her kan du nyde godt af den fornemme akustik, mens du beundrer den elegante arkitektur og den nyskabende opbygning af koncertsalen, hvor musikerne sidder i midten og publikum rundt om.

Berliner Philharmonie ligger lige i udkanten af den enorme park Tiergarten, og de grønne omgivelser gør, at bygningens iøjnefaldende arkitektur træder endnu mere frem. Tidligere lå Berliner Philharmonie i det isolerede område lige ved siden af Berlinmuren, og den femkantede bygnings gyldne asymmetriske facade tårnede op som et lysende fyrtårn gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne. Efter muren faldt, stod koncertsalen der stadig, som den mest opsigtsvækkende bygning i det centrale museums- og kulturområde Kulturforum.

Træd ind ad dørene til den teltformede bygning, og gå igennem den elegante foyer. Fra foyeren er der adgang til Berliner Philharmonies to koncertsale. Hvis du har billet til en større orkesterkoncert, foregår det i den store sal Grosser Saal med dens topmoderne faciliteter. Her er plads til 2.440 gæster, som sidder rundt om orkestret på asymmetriske niveauer. En opbygning som blev skabt første gang netop til Berliner Philharmonie af arkitekten Hans Scharoun. Publikumspladserne er fordelt på disse forskudte terrasser omkring musikerne, hvilket giver en helt særlig akustik og et godt udsyn, uanset hvor i salen du sidder.

Hvis det er en mindre koncert eller en kammerkoncert, du skal ind til, får du oplevelsen af den lige så fantastiske Kammermusiksaal. Lillebroren har halvt så mange siddepladser, nemlig 1.180, og stod klar til brug i 1987.

Der er mulighed for at komme på en rundvisning, hvis du vil høre mere om Berliner Philharmonie-bygningens spændende arkitektur og gode akustik. Det koster et mindre gebyr at komme med på en rundvisning. Der er daglige rundvisninger på engelsk og tysk, og turen tager omkring en time. Du kan købe koncertbilletter til Berliner Philharmonie online eller i koncertsalens billetkontor.

Du finder Berliner Philharmonie lige syd for den store park Tiergarten. Du kan tage turen til fods fra Potsdamer Platz, der ligger 10 minutters gang væk. Tag dig endelig tid til at gå på opdagelse i det omkringliggende kulturområde Kulturforum, hvor der ligger en lang række spændende museer.


Guide til at udforske Berlinerfilharmonikaen


Kort

Bedste hoteltilbud i Berlinerfilharmonikaen

Se alle 1.333 overnatningssteder i nærheden af Berlinerfilharmonikaen
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 465
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

  Hotel Berlin, Berlin DKK 585
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berlin, BE
    
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

   Scandic Berlin Potsdamer Platz DKK 506
   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, 0,7 km fra Berlin Spionmuseum. Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Gleisdreieck U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

    Hotel Riu Plaza Berlin DKK 560
    Hotel Riu Plaza Berlin

    Hotel Riu Plaza Berlin

    Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Schöneberg, kun 15 minutters gang fra Kaufhaus des Westens, Berlin Zoo og Europacentret. Wittenbergplatz U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Nollendorfplatz U-Bahn ligger inden for 9 minutters gang.

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 801
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      Grand Hyatt Berlin DKK 1.203
      Grand Hyatt Berlin

      Grand Hyatt Berlin

      Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte kun få skridt fra Berlinale Palast og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Potsdamer Platz U-Bahn på 7 minutter og Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn på 8 minutter.

       Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade DKK 725
       Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

       Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

       Lützowufer 15, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Potsdamer Platz og Europacentret ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 11 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 12 minutter.

        The Westin Grand, Berlin DKK 777
        The Westin Grand, Berlin

        The Westin Grand, Berlin

        Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.