Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Berliner Philharmonie

I Kulturforum ligger koncertsalen Berliner Philharmonie, der huser symfoniorkestret Berlinerfilharmonikerne og er kendt for sin fantastiske akustik og arkitektur.

Oplev en koncert i den store koncertsal i Berliner Philharmonie, eller besøg den lidt mere intime Kammermusiksaal i bygningen ved siden af. Den karakteristiske koncertsal blev indviet i 1963 og har siden da været hjemsted for Berlinerfilharmonikerne. Her kan du nyde godt af den fornemme akustik, mens du beundrer den elegante arkitektur og den nyskabende opbygning af koncertsalen, hvor musikerne sidder i midten og publikum rundt om.

Berliner Philharmonie ligger lige i udkanten af den enorme park Tiergarten, og de grønne omgivelser gør, at bygningens iøjnefaldende arkitektur træder endnu mere frem. Tidligere lå Berliner Philharmonie i det isolerede område lige ved siden af Berlinmuren, og den femkantede bygnings gyldne asymmetriske facade tårnede op som et lysende fyrtårn gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne. Efter muren faldt, stod koncertsalen der stadig, som den mest opsigtsvækkende bygning i det centrale museums- og kulturområde Kulturforum.

Træd ind ad dørene til den teltformede bygning, og gå igennem den elegante foyer. Fra foyeren er der adgang til Berliner Philharmonies to koncertsale. Hvis du har billet til en større orkesterkoncert, foregår det i den store sal Grosser Saal med dens topmoderne faciliteter. Her er plads til 2.440 gæster, som sidder rundt om orkestret på asymmetriske niveauer. En opbygning som blev skabt første gang netop til Berliner Philharmonie af arkitekten Hans Scharoun. Publikumspladserne er fordelt på disse forskudte terrasser omkring musikerne, hvilket giver en helt særlig akustik og et godt udsyn, uanset hvor i salen du sidder.

Hvis det er en mindre koncert eller en kammerkoncert, du skal ind til, får du oplevelsen af den lige så fantastiske Kammermusiksaal. Lillebroren har halvt så mange siddepladser, nemlig 1.180, og stod klar til brug i 1987.

Der er mulighed for at komme på en rundvisning, hvis du vil høre mere om Berliner Philharmonie-bygningens spændende arkitektur og gode akustik. Det koster et mindre gebyr at komme med på en rundvisning. Der er daglige rundvisninger på engelsk og tysk, og turen tager omkring en time. Du kan købe koncertbilletter til Berliner Philharmonie online eller i koncertsalens billetkontor.

Du finder Berliner Philharmonie lige syd for den store park Tiergarten. Du kan tage turen til fods fra Potsdamer Platz, der ligger 10 minutters gang væk. Tag dig endelig tid til at gå på opdagelse i det omkringliggende kulturområde Kulturforum, hvor der ligger en lang række spændende museer.


Bedste hoteltilbud i Berlinerfilharmonikaen

Se alle 1.535 overnatningssteder i nærheden af Berlinerfilharmonikaen
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 365
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 399
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Grand Hyatt Berlin DKK 1.630
   Grand Hyatt Berlin

   Grand Hyatt Berlin

   Marlene-Dietrich-Platz 2, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte kun få skridt fra Berlinale Palast og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Potsdamer Platz U-Bahn på 7 minutter og Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn på 8 minutter.

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 289
    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Bülowstraße 20-22, Berlin, BE
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Schöneberg, kun 2 km fra Berlinale Palast, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Kaufhaus des Westens og Berlinerfilharmonikaen ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Bülowstrasse U-Bahn og Kurfürstenstrasse U-Bahn.

     Berlin Marriott Hotel DKK 983
     Berlin Marriott Hotel

     Berlin Marriott Hotel

     Inge-Beisheim-Platz 1, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Potsdamer Platz og Mall of Berlin. Derudover ligger Sony Center og Berlinerfilharmonikaen 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

      The Mandala Hotel Berlin DKK 1.205
      The Mandala Hotel Berlin

      The Mandala Hotel Berlin

      Potsdamer Str. 3, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Berlin, kun få skridt fra Sony Center og Potsdamer Platz. Derudover ligger Berlinerfilharmonikaen og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Potsdamer Platz U-Bahn og Potsdamer Platz Station.

       Novum Hotel City B Berlin Centrum DKK 325
       Novum Hotel City B Berlin Centrum

       Novum Hotel City B Berlin Centrum

       Potsdamer Str. 129, Berlin, BE
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Schöneberg, kun 2 km fra Berlinale Palast, Kurfürstendamm og Potsdamer Platz. Derudover ligger Berlin Zoo og Berlinerfilharmonikaen ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Bülowstrasse U-Bahn, mens Kurfürstenstrasse U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

        Maritim Hotel Berlin DKK 596
        Maritim Hotel Berlin

        Maritim Hotel Berlin

        Stauffenbergstr. 26, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med spa ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Berlinerfilharmonikaen, Kurfürstendamm og Sony Center. Derudover ligger Potsdamer Platz og Brandenburger Tor ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kurfürstenstrasse U-Bahn på 13 minutter og Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn på 15 minutter.