Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Berlin Zoo

Sig "guten Tag" til nogle af verdens mest eksotiske skabninger i en af Europas største og mest elegante zoologiske haver.

Berlin Zoo – eller Zoologischer Garten på tysk – dækker 34 hektar i den imponerende Tiergarten-park i midten af byen. Den zoologiske have åbnede i 1844 og var næsten helt decimeret under 2. Verdenskrig. Den er nu en af Europas mest fantastiske zoologiske haver og er hjemsted for næsten 18.000 dyr, som tilhører 1.500 arter. Haven har også kendisfaktor. Det var her, at isbjørnen Knut blev en verdensstjerne for et par år siden og blev et idol via merchandise og tv-udsendelser, før den desværre gik bort i 2011.  

Når du kommer ind i zoo, skal du have dit kamera klar til at forevige et af de mest fotograferede bygningsværker i Berlin: Elefantporten, som er en af to indgange til zoo. Denne hvælving i pagodestil er karakteristisk for den zoologiske haves elegante design og arkitektur. Dyrene er anbragt i områder, der er bygget, så de minder om deres naturlige levesteder, blandt andet den afrikanske savanne og den australske outback.

Du kan blandt andet se kæmpepandaer, pingviner, elefanter, løver, surikater, ulve og flodheste. Der er også en voliere, som man kan gå gennem. Gå ikke glip af det dyr, der er symbolet på Berlin: den brune bjørn. Du kan se bjørnene og næsten alle de andre dyr, mens de bliver fodret. Se hjemmesiden for at få flere oplysninger. Børn og deres forældre kan være med til at fodre geder, gæs og æsler i børnezoo.

Køb et zookort (kan fås på engelsk) for et mindre beløb. Her finder du nyttige oplysninger om dyrene i zoo. Når det er tid til en pause, serverer den zoologiske haves største restaurant traditionel tysk mad samt internationale retter.

Ved siden af ligger Berlin Aquarium, som har hjemme i et overdådigt palæ fra tidligt i 1900-tallet. Det har 250 tanke med tropefisk og lokale fisk samt krokodiller, hajer og insekter.  

Zoo ligger i den sydlige del af Tiergarten, og det er nemt at komme dertil med offentlig transport. Det er åbent hver dag, men åbningstiderne varierer alt efter sæsonen.


Guide til at udforske Berlin Zoo


Kort

Bedste hoteltilbud i Berlin Zoo

Se alle 1.202 overnatningssteder i nærheden af Berlin Zoo
Hotel Berlin, Berlin DKK 541
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

  Steigenberger Hotel Berlin DKK 652
  Steigenberger Hotel Berlin

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger Europacentret og Kaufhaus des Westens 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kurfürstendamm U-Bahn på 5 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 6 minutter.

   MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 278
   MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

   MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

   Turmstrasse 25-26, Berlin
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Sejrssøjlen og Schloss Bellevue. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

    Hotel Riu Plaza Berlin DKK 486
    Hotel Riu Plaza Berlin

    Hotel Riu Plaza Berlin

    Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Schöneberg, kun 15 minutters gang fra Kaufhaus des Westens, Berlin Zoo og Europacentret. Wittenbergplatz U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Nollendorfplatz U-Bahn ligger inden for 9 minutters gang.

     Pullman Berlin Schweizerhof DKK 695
     Pullman Berlin Schweizerhof

     Pullman Berlin Schweizerhof

     Budapester Str. 25, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Diplomatenviertel (Diplomatkvarter), Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Zoologischer Garten U-Bahn på 9 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

      InterContinental Berlin DKK 725
      InterContinental Berlin

      InterContinental Berlin

      Budapester Str. 2, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod i Berlin, kun få skridt fra Diplomatenviertel (Diplomatkvarter) og Kurfürstendamm. Derudover ligger Berlin Zoo og Kaiser Wilhelm Memorial Church 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Wittenbergplatz U-Bahn på 9 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 10 minutter.

       Hotel Palace Berlin DKK 735
       Hotel Palace Berlin

       Hotel Palace Berlin

       Budapester Strasse 45, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf kun få skridt fra Berlin Zoo, Kurfürstendamm og Europacentret. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Kaufhaus des Westens 10 minutter derfra. Zoologischer Garten U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

        Waldorf Astoria Berlin DKK 1.461
        Waldorf Astoria Berlin

        Waldorf Astoria Berlin

        Hardenbergstr. 28, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 5 km fra Berlin Zoo, Potsdamer Platz og Brandenburger Tor. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Checkpoint Charlie-museet ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Zoologischer Garten U-Bahn, mens Zoologischer Garten S-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.