Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Berlin Zoo

Sig "guten Tag" til nogle af verdens mest eksotiske skabninger i en af Europas største og mest elegante zoologiske haver.

Berlin Zoo – eller Zoologischer Garten på tysk – dækker 34 hektar i den imponerende Tiergarten-park i midten af byen. Den zoologiske have åbnede i 1844 og var næsten helt decimeret under 2. Verdenskrig. Den er nu en af Europas mest fantastiske zoologiske haver og er hjemsted for næsten 18.000 dyr, som tilhører 1.500 arter. Haven har også kendisfaktor. Det var her, at isbjørnen Knut blev en verdensstjerne for et par år siden og blev et idol via merchandise og tv-udsendelser, før den desværre gik bort i 2011.  

Når du kommer ind i zoo, skal du have dit kamera klar til at forevige et af de mest fotograferede bygningsværker i Berlin: Elefantporten, som er en af to indgange til zoo. Denne hvælving i pagodestil er karakteristisk for den zoologiske haves elegante design og arkitektur. Dyrene er anbragt i områder, der er bygget, så de minder om deres naturlige levesteder, blandt andet den afrikanske savanne og den australske outback.

Du kan blandt andet se kæmpepandaer, pingviner, elefanter, løver, surikater, ulve og flodheste. Der er også en voliere, som man kan gå gennem. Gå ikke glip af det dyr, der er symbolet på Berlin: den brune bjørn. Du kan se bjørnene og næsten alle de andre dyr, mens de bliver fodret. Se hjemmesiden for at få flere oplysninger. Børn og deres forældre kan være med til at fodre geder, gæs og æsler i børnezoo.

Køb et zookort (kan fås på engelsk) for et mindre beløb. Her finder du nyttige oplysninger om dyrene i zoo. Når det er tid til en pause, serverer den zoologiske haves største restaurant traditionel tysk mad samt internationale retter.

Ved siden af ligger Berlin Aquarium, som har hjemme i et overdådigt palæ fra tidligt i 1900-tallet. Det har 250 tanke med tropefisk og lokale fisk samt krokodiller, hajer og insekter.  

Zoo ligger i den sydlige del af Tiergarten, og det er nemt at komme dertil med offentlig transport. Det er åbent hver dag, men åbningstiderne varierer alt efter sæsonen.


Guide til at udforske Berlin Zoo


Bedste hoteltilbud i Berlin Zoo

Se alle 1.873 overnatningssteder i nærheden af Berlin Zoo
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Steigenberger Hotel Berlin DKK 589
  Steigenberger Hotel Berlin

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger Europacentret og Kaufhaus des Westens 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kurfürstendamm U-Bahn på 5 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 6 minutter.

   Hotel Riu Plaza Berlin DKK 554
   Hotel Riu Plaza Berlin

   Hotel Riu Plaza Berlin

   Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Schöneberg, kun 15 minutters gang fra Kaufhaus des Westens, Berlin Zoo og Europacentret. Wittenbergplatz U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Nollendorfplatz U-Bahn ligger inden for 9 minutters gang.

    Hotel Palace Berlin DKK 935
    Hotel Palace Berlin

    Hotel Palace Berlin

    Budapester Strasse 45, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf kun få skridt fra Berlin Aquarium, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret og Kaiser Wilhelm Memorial Church 5 minutter derfra. Zoologischer Garten U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

     25hours Hotel Bikini Berlin DKK 1.182
     25hours Hotel Bikini Berlin

     25hours Hotel Bikini Berlin

     Budapester Str. 40, Berlin, BE
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Berlin Zoo og Berlin Aquarium. Derudover ligger Kaufhaus des Westens og Theatre of the West 10 minutter derfra. Zoologischer Garten U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Zoologischer Garten S-Bahn ligger inden for 7 minutters gang.

      Hotel Bristol Berlin DKK 625
      Hotel Bristol Berlin

      Hotel Bristol Berlin

      Kurfuerstendamm 27, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Theatre of the West. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Uhlandstrasse U-Bahn, mens Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

       Pullman Berlin Schweizerhof DKK 692
       Pullman Berlin Schweizerhof

       Pullman Berlin Schweizerhof

       Budapester Str. 25, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Berlin Aquarium, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Europacentret og Kaiser Wilhelm Memorial Church 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Zoologischer Garten U-Bahn på 9 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

        Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 303
        Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

        Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

        Bülowstraße 20-22, Berlin, BE
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Schöneberg, kun 2 km fra Berlinale Palast, Kurfürstendamm og Berlin Zoo. Derudover ligger Kaufhaus des Westens og Berlinerfilharmonikaen ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Bülowstrasse U-Bahn og Kurfürstenstrasse U-Bahn.