Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Barceloneta Strand

Kombinationen af Middelhavets varme vand, vandsport, strandbarer og nattelivet gør dette til en af Barcelonas mest populære strande.

Barceloneta Strand løber langs Barcelonas middelhavskyst kun en kort gåtur fra La Rambla. Den er midtpunkt for området Barceloneta, og det er her, både lokale og rejsende tager hen for at opleve en klassisk middelhavsstemning.

Det er Barcelonas mest populære strand, så det er en god idé at komme tidligt, hvis du vil være sikker på at få en god plads. Liggestole og parasoller kan lejes, og der er også brusere og omklædningsrum. Der er volleyballbaner på stranden, mens det varme middelhavsvand indbyder til svømning, windsurfing og kitesurfing. Stranden er overvåget af livreddere, hvilket gør den familievenlig.

Gå en tur langs strandpromenaden Passeig Maritim, som er populær blandt løbere, cyklister og rulleskøjteløbere. Se også Homenatge a la Barceloneta, som er et skævt tårn skabt af den tyske kunstner Rebecca Horn. Længere fremme kan du se den unikke fiskeskulptur Peix d’Or (den gyldne fisk) af Frank Gehry.

På Barceloneta Strand er der også rig mulighed for at få stillet sulten og tørsten. Besøg en af de mange chiringuitos (strandbarer), som er kendt for at servere sangria, fisk, skaldyr og paella. Når solen går ned, bliver chiringuitos'erne ofte omdannet til strandfester med dj's og livemusik. På Passeig de Joan de Borbó kan du finde caféer og fine restauranter.

Gå ikke glip af en aften på Port Olímpic, som er den nordlige ende af stranden. Den blev oprindeligt bygget til OL i 1992, men i dag ligger nogle af Barcelonas mest kendte barer, natklubber og kasinoer her.

Udover stranden er der også nogle andre interessante steder i området Barceloneta. Du kan for eksempel se farverige tropiske fisk og hajfodringer på l’Aquarium de Barcelona. Eller søge ind i skyggen under træerne i Parc de la Barceloneta. I huset Casa de Barceloneta, som stammer fra 1761, kan du se en udstilling om områdets historie.

Barceloneta Strand ligger cirka 20 minutters gang fra Barcelonas kendte strøg La Rambla. Det er let at komme dertil med bus og metro, og turistbusserne stopper også i nærheden. Der er også cykelparkering på stranden.


Guide til at udforske Barceloneta Strand


Bedste hoteltilbud i Barceloneta Strand

Se alle 5.104 overnatningssteder i nærheden af Barceloneta Strand
Arc la Rambla DKK 436
Arc la Rambla

Arc la Rambla

La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Teatre Principal, Centre d'Art Santa Mónica og Palau Güell. Derudover ligger Barcelona Voksmuseum og Gran Teatre del Liceu 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Drassanes Metrostation, mens Liceu Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

  W Barcelona
  W Barcelona

  W Barcelona

  Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Reserver et ophold lige ud til stranden på W Barcelona i Barceloneta. dette hotel ligger i centrum, mindre end 2 km fra Havnekabelbanen, Barceloneta Strand og Port Vell. Derudover ligger Barcelona Akvarium og La Rambla ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Barceloneta Metrostation på 22 minutter og Jaume I Metrostation på 29 minutter.

   Negresco Princess DKK 728
   Negresco Princess

   Negresco Princess

   Roger de Lluria, 16-18, Barcelona
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Eixample, kun 5 minutters gang fra Casa Calvet, Teatre Museu El Rei de la Màgia og Teatre Tívoli. Derudover ligger Espai Volart og Jardines de la Torre de les Aigües 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Urquinaona Metrostation, mens Passeig de Gràcia Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    Travelodge Barcelona Poblenou DKK 335
    Travelodge Barcelona Poblenou

    Travelodge Barcelona Poblenou

    Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
      
     1.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Poblenou, kun 15 minutters gang fra Bogatell Strand og Mar Bella Strand. Derudover ligger Barcelona Zoo og Glòries-tårnet ca. 2 km derfra. Llacuna Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Poblenou Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

     Gran Hotel Havana DKK 623
     Gran Hotel Havana

     Gran Hotel Havana

     Gran Via de Les Corts Catalanes, 647, Barcelona, Barcelona
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Teatre Tívoli, Passeig de Gracia og Placa de Catalunya. Derudover ligger Casa Batlló og Palau de la Musica Catalana 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tetuan Metrostation og Girona Metrostation.

      Hotel Barcelona Universal DKK 938
      Hotel Barcelona Universal

      Hotel Barcelona Universal

      Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 10 minutters gang fra Sant Pau del Camp, Refugi 307 og Raval Cat. Derudover ligger Columbus Monument og Joan Miró-stiftelsen ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Parc de Montjuic Metrostation og Paral-lel Metrostation.

       Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only DKK 588
       Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

       Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

       Aribau 33, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med spa ligger i Eixample, kun 10 minutters gang fra Barcelona Universitet, Casa Batlló og Passeig de Gracia. Derudover ligger Rambla de Catalunya og Hospitalsklinik 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Universitat Metrostation på 6 minutter og Urgell Metrostation på 10 minutter.

        Catalonia Port DKK 707
        Catalonia Port

        Catalonia Port

        C/ Ample, 1, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Det gotiske kvarter, kun få skridt fra Pompeu Fabra-universitetet og La Rambla. Derudover ligger Palau Güell og Port Vell 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Drassanes Metrostation på 5 minutter og Jaume I Metrostation på 8 minutter.