Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejlighedshoteller i Ås

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Ås

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

4 out of 5
Holbergs Gate 30, Oslo
Prisen er DKK 787 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.3/5Excellent! (858 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted. Beliggenheden var rigtig god, udsigten, poolen, morgenmaden og personalet var vi især glade for."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Scandic Victoria

Scandic Victoria

3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Prisen er DKK 591 pr. nat fra 19. nov. til 20. nov.
4.2/5Very Good! (1,080 anmeldelser)
Hotel med god beliggenhed.

"Fantastisk hotel i lækkert område af Oslo. Tæt på havnen, slottet og gågaden. Lækker morgenmadsbuffet. Venligst personale og mulighed for tidlig check in. I skabet på værelset stod der en drukket Bacardi Breezer og kapslen lå i hjørnet på værelset - det er ikke så betryggende for kvaliteten af rengøringen ..."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Scandic Victoria
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er DKK 1.003 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.3/5Excellent! (1,223 anmeldelser)
Dejligt ophold men et par små "men".

"God service, flot hotel og god pris. Det eneste man kan sætte en finger på er at de har meget bløde senge. Mine nætter var ikke alle lige gode. Hotellet burde ha en god aftale med et P-hus. Det er meget dyrt det der ligger lige ved så vi måtte gå et stykke vej for en rimelig pris."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Clarion Hotel The Hub
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af mit ophold på et lejlighedshotel i Ås?
Når du booker et lejlighedshotel eller en serviceret lejlighed i Ås, kommer du formentligt til at overnatte i centrum. Du kan også tage til Ås for at opleve, hvorfor stedet er blevet kendt for sine forlystelsesparker og sin universitetsstemning.
Hvilke lejlighedshoteller er de bedste i Ås?
Med en beliggenhed 27,6 km fra Ås er Saga Apartments Oslo et populært lejlighedshotel, hvor du finder 49 lejligheder med køkkener og gratis Wi-Fi samt hotelfaciliteter som for eksempel en restaurant. Der findes også et par andre skønne lejlighedshoteller, som du helt sikkert bør tage med i dine overvejelser, for eksempel Anker Apartment og Baltazar Apartments Tjuvholmen.
Hvor mange lejlighedshoteller er tilgængelige i Ås?
Der er masser af muligheder for overnatning i Oslo med 384 hoteller og indkvarteringssteder at vælge imellem, herunder 7 lejlighedshoteller.
Hvad kan jeg se i Ås?
Tag dig tid til at udforske populære seværdigheder i regionen, som eksempelvis Oslos operahus og Vikingeskibsmuseet. Familievenlige attraktioner inkluderer Tusenfryd Fornøyelsespark, mens Inner Oslofjord er et perfekt sted at nyde naturen.Du finder mange populære seværdigheder i området omkring byen, som eksempelvis Kon Tiki-museet og Aker Brygge.
Hvad er et lejlighedshotel?
Et lejlighedshotel er en hybrid mellem et hotel og en lejlighed, hvor du kan finde de samme faciliteter, som du ville forvente at finde på et traditionelt hotel, og samme plads og privatliv som i en almindelig lejlighed. Når du overnatter på et lejlighedshotel, der typisk har en central beliggenhed i Ås, kan du rigtigt føle dig som en af de lokale. Lav din egen mad i det fuldt udstyrede køkken, og gør brug af den ekstra plads til at slappe af efter en lang dag.