Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Ås

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Ås

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

4 out of 5
Holbergs Gate 30, Oslo
Prisen er DKK 837 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.3/5Excellent! (881 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted. Beliggenheden var rigtig god, udsigten, poolen, morgenmaden og personalet var vi især glade for."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Scandic Victoria

Scandic Victoria

3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Prisen er DKK 592 pr. nat fra 19. nov. til 20. nov.
4.2/5Very Good! (1,090 anmeldelser)
Hotel med god beliggenhed.

"Fantastisk hotel i lækkert område af Oslo. Tæt på havnen, slottet og gågaden. Lækker morgenmadsbuffet. Venligst personale og mulighed for tidlig check in. I skabet på værelset stod der en drukket Bacardi Breezer og kapslen lå i hjørnet på værelset - det er ikke så betryggende for kvaliteten af rengøringen ..."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Scandic Victoria
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er DKK 1.067 pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4.3/5Excellent! (1,243 anmeldelser)
Dejligt ophold men et par små "men".

"God service, flot hotel og god pris. Det eneste man kan sætte en finger på er at de har meget bløde senge. Mine nætter var ikke alle lige gode. Hotellet burde ha en god aftale med et P-hus. Det er meget dyrt det der ligger lige ved så vi måtte gå et stykke vej for en rimelig pris."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Clarion Hotel The Hub
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Ås?
Er du interesseret i noget, som har lidt mere kant i modsætning til et traditionelt overnatningssted, kan det være, at et Bed & Breakfast er den bedste mulighed til dit ophold. Ønsker du at udforske nogle af seværdighederne i byen, kan du kigge forbi Tusenfryd Fornøyelsespark og Da Vinci-broen, som begge er et besøg værd.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast et det rigtige valg for dig?
Alle Bed & Breakfasts har en unik charme – uanset om det er haven, eller om de er på grund af de smukke værelser, så er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til noget, der minder om hjem.
Hvilke Bed & Breakfasts er mest populære i Ås?
Her er et Bed & Breakfast, som andre rejsende er vilde med, som findes i området: Gjedsjo Gaard: 4 stjerner, 8 værelser. 11,5 km fra hjertet af Ås. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og spisning på stedet.
Hvornår skal jeg overveje et ophold på en B&B i Ås?
Når du planlægger en ferie i Ås, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C. Februar, marts, januar og december er de måneder i Ås, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 35 mm sne om måneden.
Hvad kan jeg opleve i Ås?
Tusenfryd Fornøyelsespark og Da Vinci-broen er bestemt et besøg værd, hvis du ønsker at opleve noget i din ferie. Du kan eventuelt tage et kig på Inner Oslofjord, hvis du ønsker at opleve mere af området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Ås?
Du kan tilrettelægge din rejse til Ås på forhånd med disse transportmuligheder. Vil du udforske det omkringliggende område, så tag et tog fra Ås Station. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at leje en bil.