Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie på Aruba med store naturoplevelser

På en rejse til Aruba kommer du til en lille caribisk ø ud for Sydamerika, der byder på paradisiske strande, vandsportsaktiviteter, vandreture i bjergene og masser af kulturelle oplevelser.

Med sin beliggenhed uden for orkanbæltet og dejligt varmt vejr året rundt er rejser til Aruba populære blandt solhungrende turister. De bedste sandstrande ligger på øens vestkyst ved en godt 10 kilometer lang kyststrækning fyldt med resorter. En af de mest populære er Eagle Beach, der også er kendt som ynglested for skildpadder og for de vindblæste divi-divi-træer. Hvis du foretrækker en kystlinje med mere vild natur og ugenerte bugter, skal du sætte kursen mod kysten på øens vindside.

Også under havets overflade byder øen på spændende oplevelser, som du kan få del i ved at tage ud at snorkle eller dykke. Arashi Strand på Arubas nordvestlige spids og Mangel Halto Strand langs den vestlige kyst er gode steder, hvis du vil snorkle. Hvis du vil helt ned under overfladen, har du mere end 20 unikke dykkesteder at vælge imellem langs sydkysten. Blandt de mange arter af havdyr, du kan støde på, er barracudaer og klovnefisk nogle af de mere usædvanlige. Du kan også se skibsvrag, der er groet til med koraller, bl.a. resterne af det tyske fragtskib Antilla fra Anden Verdenskrig. Og hvis du ikke er dykker, men stadig gerne vil opleve den spændende verden under havet, behøver du ikke føle dig udenfor, for på Aruba har du såmænd mulighed for at tage en tur ned i dybet med en ubåd.

Over vandoverfladen indbyder de konstante passatvinde til spændende vandsportsaktiviteter. Du kan f.eks. prøve kiteboarding, parasailing og kitesurfing. I juli kan du overvære nogle af verdens bedste surfere dyste mod hinanden i konkurrencen Aruba Hi-Winds.

Men øen kan også byde på spændende oplevelser, der ikke har noget med vand at gøre. Du kan tage på vandretur op til toppen af Mount Jamanota, som er det højeste punkt på Aruba. Eller du kan tage på eventyr tværs over den lille ø i en firhjulstrækker. Undervejs kan du opleve California Lighthouse og Bushiribana Guldsmelterruiner. Hvis du rejser sammen med nogle af dine venner, kan du udfordre dem til en gang golf på Tierra del Sol-golfbanen.

Arubas hovedby er havnebyen Oranjestad, som også er et besøg værd. Her vidner de pastelfarvede bygninger om Arubas hollandske rødder. Hvis du er interesseret i øens historie, kan du høre om den på Det Nationale Arkæologiske Museum i Aruba. Til spisetid kan du bestille bord på en restaurant med udsigt over havet og nyde en såkaldt rijsttafel, der kan bestå af op til 40 små retter. Rund aftenen af på et kasino eller med at danse til elektronisk musik på et diskotek.

Du kan flyve til Queen Beatrix Internationale Lufthavn eller sejle til Oranjestad. Når du er på øen, kan du komme omkring med bus eller taxi eller leje en scooter, motorcykel eller bil.

Aruba er et ferieeventyr fyldt med hvide strande, krystalklart vand og spændende friluftsoplevelser, der bare venter på dig.


De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.