COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Amsterdam
Rejseguide

Amsterdam som omfatter natteliv, historiske bygningsværker og gadeliv

Hollands hovedstad er berømt for sit kanalnetværk fra det 17. århundrede, husgavle, museer og coffee shop-kultur.

Amsterdam kaldes også Nordens Venedig, og byen er placeret på et netværk af halvcirkelformede kanaler med hundredvis af broer. Amsterdams berømte museer og karakteristiske coffee shops er populære opholdssteder i løbet af dagen, mens menneskemængden strømmer til barerne og natklubberne på torvene om aftenen. Amsterdammerne elsker at tale engelsk og er kendt for deres liberalisme. Denne multikulturelle hovedstad byder alle velkommen!

Smalle, brostensbelagte gader, begrænset parkering og sporvogne, der kører på kryds og tværs, gør det for kompliceret at komme rundt i bil. I stedet kan du udforske den kompakte bymidte til fods, leje en cykel eller tage offentlige transportmidler. På en kanalrundfart kan du se den gamle bymidte på blot en time. Du vil høre om Amsterdams usædvanlige historie og se fine eksempler på de berømte husgavle.

Amsterdam har sine rødder i det 13. århundrede, men det berømte kanaldistrikt blev først opbygget i det 17. århundrede. Kanalringen er nu en del af verdens kulturarv. Et af de mange monumenter her er Anne Franks hus.

På det centrale Dam Square kan du komme på rundvisning i det gamle kongelige palads og beundre voksstatuerne i Madame Tussauds. Lige i nærheden ligger Red Light District. De smalle brostensbelagte gader fyldt med steder med voksenunderholdning fører til det mere familievenlige Nieuwmarkt, et torv som er omgivet af spisesteder.

Lige uden for Kanalringen ligger museumskvarteret. Gå ikke glip af Van Gogh-museet og Rijksmuseum. De byder begge på malerier af verdensberømte hollandske mestre. Slap af på græsset i Vondelpark. Herfra er der kun en kort spadseretur til Leidseplein, som er centrum for musik- og natteliv.

Siden 1970'erne har de berømte coffee shops givet gæsterne mulighed for at nyde byen i en mere afslappet atmosfære. Hvis du hellere vil drikke end ryge, kan du besøge en pub og nyde det lokale øl. En typisk hollandsk lagerøl smager endnu bedre, når du har besøgt det gamle bryggeri og oplevet Heineken Experience.

Unge rejsende drages mod Amsterdam for at opleve denne drik. De, der er ude efter en mere raffineret kulturel oplevelse, finder nemt underholdning i denne smukt bevarede by med typisk hollandsk gæstfrihed.

Video af Amsterdam

Her kan du overnatte i Amsterdam

Park Plaza Victoria Amsterdam
Park Plaza Victoria Amsterdam
4 out of 5
Damrak 1-5, Amsterdam
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 981 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Amsterdam Centrum, kun 10 minutters gang fra Sint Nicolaaskerk, Nationalmonumentet og Madame Tussauds. Der er to ...
4.4/5Excellent! (1,320 anmeldelser)
"Dejligt hotel med rigtig fin service. Det ligger perfekt og meget centralt. Anbefales og er et genbesøg værd."

Anmeldelse fra 7. aug. 2020

Park Plaza Victoria Amsterdam
The Hoxton, Amsterdam
The Hoxton, Amsterdam
4 out of 5
Herengracht 255, Amsterdam
Prisen er DKK 996 pr. nat fra 11. maj til 12. maj
Dette hotel ligger i Amsterdam Centrum, kun få skridt fra Herengracht-kanal og De 9 gader. Derudover ligger Madame Tussauds og Kongeslottet 10 minutter derfra. ...
4.7/5Exceptional! (829 anmeldelser)
"Hoxton hotel - de varmeste anbefalinger, perfekt beliggenhed , hyggelig atmosfære og god service, bestemt et sted vi vender tilbage til."

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

The Hoxton, Amsterdam
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
4 out of 5
Schiphol Boulevard 101, Schiphol
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.138 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Dette hotel ligger i et forretningskvarter, kun 0,1 km fra World Trade Center Schiphol Lufthavn samt mindre end 15 km fra Van Gogh Museum og Heineken Experience. ...
4.4/5Wonderful! (1,384 anmeldelser)
Godt hotel, med bekvem beliggenhed
"Gode værelser, fin kundeservice, ligger tæt på terminaler, ville være super hvis de havde pool, og spa bade, burde der være på et hotel i denne kategori."

Anmeldelse fra 4. mar. 2020

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Cityden The Garden Amsterdam South
Cityden The Garden Amsterdam South
4 out of 5
Stroombaan 1, Amstelveen
Prisen er DKK 543 pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
Dette lejlighedshotel ligger i Stadshart, kun 2,2 km fra Amsterdamse Bos samt mindre end 10 km fra Johan Cruyff ArenA og Van Gogh Museum. Derudover ligger Rijksmuseum ...
4.5/5Wonderful! (291 anmeldelser)
"Et fantastisk hotel med god service og rumlige værelser med god udsigt dermed er der tæt transport på 3 min gang"

Anmeldelse fra 21. sep. 2019

Cityden The Garden Amsterdam South
Cityden Up Amsterdam South
Cityden Up Amsterdam South
4 out of 5
Professor J.H. Bavincklaan 3, Amstelveen
Prisen er DKK 498 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.
Dette lejlighedshotel ligger i et forretningskvarter, mindre end 3 km fra Amsterdamse Bos, Wagener Stadion og Amstelpark. Derudover ligger Vondelpark og RAI ...
4.2/5Excellent! (684 anmeldelser)
"Dejligt stort værelse med alt hvad vi havde brug for. Gode senge og godt med skabsplads. Meget hjælpsom personale. Hotellet ligger i et område, hvor der ikke sker så meget. Dog ligger der er center 5 min derfra på gåben, hvor der ligger flere forskellige gode spisesteder."

Anmeldelse fra 23. jul. 2019

Cityden Up Amsterdam South
The Wittenberg
The Wittenberg
4 out of 5
Nieuwe Kerkstraat 157, Amsterdam, Nordholland
Dette lejlighedshotel ligger i Amsterdam Centrum, kun 10 minutters gang fra Dutch Resistance Museum, Artis og Hermitage Amsterdam. Derudover ligger Rembrandt-pladsen ...
4.8/5Exceptional! (93 anmeldelser)
"Vi var lidt i tvivl om hvor meget billederne passede, men blev positiv overrasket da vi ankom hotellet. Det er en dejlig lejligheds hotel, hvor du har køkken, dejlig høj lyst loft og hjemmelig komfort. Vi gik altid rundt i Amsterdam, kun den ene gang tog vi en hyggelig cykeltaxa tur hjem til hotellet. ..."

Anmeldelse fra 14. jan. 2018

The Wittenberg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Amsterdam

De mest populære oplevelser i Amsterdam

Amsterdam – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
61
5 - Fremragende 56.48148148148148%
4 - God
44
4 - God 40.74074074074074%
3 - Okay
3
3 - Okay 2.7777777777777777%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

20. feb. 2020

Byen er en blanding af indre København, Nørrebro og Brooklyn - plads til alt og alle.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

31. dec. 2019

I glemmer at spørge ind til Tropenmuseum, hvilket var en direkte anledning til besøget i Amsterdam. Fantastisk museum, super-duper.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

27. okt. 2019

Der er virkelig meget at se, skøn kanal rund fart med guide. Der er alt i Amsterdam. Masser af cykler. Alle er venlige og service minded.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

22. okt. 2019

Fantastisk by at løbe Marathon i! Befolkningen er generelt venlige og imødekommende!

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

23. sep. 2019

Fantastic town, will come back again for sure.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. sep. 2019

Amsterdam er yderst charmerende. Vores bedste tip er at ta’ på en guidet cykeltur. Det er så hyggeligt og man ser mange ting i yderkanten af byen, som man ellers ikke ville se. Et must er at ta’ væk fra Hovedgaden og ud til miljøet omkring kanalerne.

Byer i nærheden af Amsterdam