Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Albert Memorial

Denne hyldest til Prins Albert af Sachsen-Coburg og Gotha er fyldt med udsmykninger og historiske referencer og afspejler den nygotiske arkitektur, da den var på sit højeste.

Albert Memorial ligger i Kensington Gardens i det centrale London. Dette tårnhøje nygotiske mindesmærke er et af Londons mest udsmykkede monumenter og blev bestilt af Victoria af Storbritannien efter, at hendes mand, Prins Albert, døde af tyfus i 1861. I dag fungerer mindesmærket ikke kun som en hyldest til en elsket mand, men også som et fascinerende øjebliksbillede af den victorianske periodes mange triumfer og det britiske imperiums utrolige rækkevide.

Sir George Gilbert Scott, der var en af Storbritanniens mest produktive arkitekter, har tegnet mindesmærket, som tog mere end 10 år at færdiggøre. Det står både som en hyldest til Alberts interesser og til det victorianske Englands mange bedrifter. Gå rundt om mindesmærkets fire sider, og beundr marmorstatuerne, som repræsenterer det dengang store britiske imperium. Dyrene og de kulturelle referencer repræsenterer Europa, Asien, Afrika og USA, som optræder i hvert deres hjørne af mindesmærket.

Omkring pavillonens base ser du Frieze of Parnassus. Denne frise har 169 forskellige skulpturer i naturlig størrelse, som forestiller vigtige digtere, malere, musikere, billedhuggere og arkitekter, der er grupperet efter de forskellige discipliner. Se om du kan få øje på de allegoriske skulpturer i hvert hjørne af frisen, som repræsenterer bedrifterne indenfor landbrug, handel, ingeniørarbejde og fabrikation. Kig op mod mindesmærkets baldakin med spir, som er fyldt med statuer af engle og kristne dyder. Under pavillonen ser du en bronzestatue af Prins Albert, som vender mod syd. Følg hans blik over på den anden side af Kensington Road til Royal Albert Hall, der er endnu en hyldest til den højtelskede prins.

Der er desværre ikke adgang for offentligheden på den anden side af mindesmærkets udsmykkede hegn, men der udbydes rundvisninger den første søndag i måneden mellem marts og december måned. På rundvisningen, der varer omkring 50 minutter, vil du træde gennem porten med den kyndige guide og kigge nærmere på friserne og statuerne. Rundvisningernes tidspunkter og yderligere oplysninger er tilgængelige på Royal Parks' hjemmeside.

Albert Memorial ligger i den sydlige ende af Kensington Gardens og tæt på store seværdigheder såsom Kensington Palace, Diana Memorial Fountain og Harrods. Kensington Park har mange forskellige faciliteter, og det er nemt at komme hertil via undergrundsbanen eller med bus. Du kan besøge mindesmærket året rundt fra morgen indtil skumring.


Guide til at udforske Albert Memorial


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.689 overnatningssteder i nærheden af Albert Memorial
Millennium Gloucester Hotel London Kensington DKK 589
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 5.397 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, lige ved siden af Millennium Conference Centre.

  Park International Hotel DKK 635
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, London
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.385 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

   Thistle Kensington Gardens DKK 651
   Thistle Kensington Gardens

   Thistle Kensington Gardens

   104 Bayswater Road, London
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 1.565 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Royal Albert Hall ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    The Rembrandt DKK 997
    The Rembrandt

    The Rembrandt

    11 Thurloe Place, London
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 2.469 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette edwardianske hotel i London er beliggende i det velstående Knightsbridge-område overfor Victoria og Albert-museet, blot 500 meter fra Harrods og 5 km fra West End.

     Corus Hotel Hyde Park DKK 654
     Corus Hotel Hyde Park

     Corus Hotel Hyde Park

     Lancaster Gate, London
       
      3,8
      ud af 5 (baseret på 3.692 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

      The Westbourne Hyde Park DKK 699
      The Westbourne Hyde Park

      The Westbourne Hyde Park

      51 Gloucester Terrace, London
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 1.102 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

       Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
       Park Plaza Westminster Bridge London

       Park Plaza Westminster Bridge London

       200 Westminster Bridge Road, London
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 10.642 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

        Holiday Inn London-Kensington Forum DKK 574
        Holiday Inn London-Kensington Forum

        Holiday Inn London-Kensington Forum

        97 Cromwell Road, London
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 2.811 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette centrale højhushotel ligger i West London-kvarteret Kensington, blot 4 minutters gang fra metrostationen Gloucester Road, 1600 meter fra Knightsbridge og Harrods og godt 3 km fra de historiske Houses of Parliament.