Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Aker Brygge

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Aker Brygge er et fashionabelt og livligt havnekvarter med mere end 60 butikker, attraktioner, restauranter, barer og dyre lejligheder. Området var i mere end 100 år hjemsted for et af Norges største skibsværfter. Det blev udbygget, efter at skibsværftet blev nedlagt i 1982. I dag har mange af handelsstederne til huse i gamle værkstedshaller. Området tiltrækker mere end 12 millioner besøgende hvert år.

Aker Brygge byder på en blanding af butikker med mode til kvinder og mænd, en smykkebutik samt supermarkeder. Her finder man også frisør- og kosmetiksaloner.
Gå langs promenaden, og oplev gadeoptrædende synge, lave akrobatik og udføre magiske tricks. Stop ved marinaen for at se på bådene, som ligger fortøjet her, og tag billeder af nogle af Aker Brygges monumenter. De omfatter bl.a. Den evige fredsflamme, som altid er tændt, uanset hvordan vejret er.

Slap af med en drink eller et måltid mad på en af de flydende restauranter, og nyd udsigten på tværs af havnen til middelalderfæstningen Akershus. Se olie- og vandfarvemalerierne på Galleri Fineart.

På forskellige tidspunkter i løbet af året danner havneområdet rammen om store offentlige begivenheder som f.eks. Oslo Vinfestival og midsommerfesten. Besøg Aker Brygges hjemmeside for at få opdaterede oplysninger.

Da mange af restauranterne og barerne har åbent til sent, er Aker Brygge et populært sted at gå ud om aftenen. Området ligger ved Oslofjorden tæt på rådhuset, og det er nemt at komme dertil med alle former for offentlige transportmidler som tog, sporvogn, bus og båd. Det er muligt at parkere mod betaling i den store parkeringskælder under bryggen.

Aker Brygge har åbent dagligt bortset fra søndage og større offentlige helligdage, herunder juledag, nytårsdag og Norges nationaldag den 17. maj.  De fleste restauranter har separate åbningstider og holder åbent på søndage og på visse offentlige helligdage. Bryggen gennemgår i øjeblikket et omfattende ombygnings- og moderniseringsprogram, som efter planen skal være færdigt i 2015. Den har stadig åbent i denne periode, men der kan være nogle steder, som holder lukket under dit besøg. Der er gratis adgang til bryggen.


Guide til at udforske Aker Brygge


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 212 overnatningssteder i nærheden af Aker Brygge
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.167
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 2 km fra Byporten Shopping og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

  Hotel Verdandi Oslo DKK 933
  Hotel Verdandi Oslo

  Hotel Verdandi Oslo

  Tordenskioldsgate 6b, Oslo
    
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslo Turistinformasjonen og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo Spektrum og Norsk museum for kulturhistorie ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Nationalteatret Sporvognsstation.

   Anker Hotel DKK 555
   Anker Hotel

   Anker Hotel

   Storgata 55, Oslo
     
    3.0 ud af 5.0

    Dette moderne hotel i Oslo ligger ud til Aker-floden og er under en kilometer fra togstationen og tæt på Munch-museet.

    Citybox Oslo DKK 555
    Citybox Oslo

    Citybox Oslo

    Prinsensgate 6, Oslo
      
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

     Smarthotel Oslo DKK 625
     Smarthotel Oslo

     Smarthotel Oslo

     St. Olavsgate 26, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 15 minutters gang fra Kulturhistorisk museum og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo Spektrum og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Holbergs Plass Sporvognsstation og Tullinlokka Sporvognsstation.

      Grand Hotel Oslo
      Grand Hotel Oslo

      Grand Hotel Oslo

      Karl Johansgate 31, Oslo
        
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum, kun 15 minutters gang fra Oslo Nye Teater, Oslo Spektrum og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo-universitetet 3,6 km derfra. Der er fem minutters gang til både Stortinget Sporvognsstation og Stortinget T-bane-station.

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 1.296
       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

       Holbergs Gate 30, Oslo
         
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 2 km fra Kulturhistorisk museum, Aker Brygge og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-universitetet og Norsk museum for kulturhistorie ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

        THE THIEF
        THE THIEF

        THE THIEF

        Landgangen 1, Oslo
          
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Frogner, kun 5 minutters gang fra Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst og Aker Brygge. Derudover ligger Oslo Spektrum og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Du kan gå til Aker Brygge Sporvognsstation på 8 minutter og Vikatorvet Sporvognsstation på 10 minutter.