Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Aker Brygge

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Aker Brygge er et fashionabelt og livligt havnekvarter med mere end 60 butikker, attraktioner, restauranter, barer og dyre lejligheder. Området var i mere end 100 år hjemsted for et af Norges største skibsværfter. Det blev udbygget, efter at skibsværftet blev nedlagt i 1982. I dag har mange af handelsstederne til huse i gamle værkstedshaller. Området tiltrækker mere end 12 millioner besøgende hvert år.

Aker Brygge byder på en blanding af butikker med mode til kvinder og mænd, en smykkebutik samt supermarkeder. Her finder man også frisør- og kosmetiksaloner.
Gå langs promenaden, og oplev gadeoptrædende synge, lave akrobatik og udføre magiske tricks. Stop ved marinaen for at se på bådene, som ligger fortøjet her, og tag billeder af nogle af Aker Brygges monumenter. De omfatter bl.a. Den evige fredsflamme, som altid er tændt, uanset hvordan vejret er.

Slap af med en drink eller et måltid mad på en af de flydende restauranter, og nyd udsigten på tværs af havnen til middelalderfæstningen Akershus. Se olie- og vandfarvemalerierne på Galleri Fineart.

På forskellige tidspunkter i løbet af året danner havneområdet rammen om store offentlige begivenheder som f.eks. Oslo Vinfestival og midsommerfesten. Besøg Aker Brygges hjemmeside for at få opdaterede oplysninger.

Da mange af restauranterne og barerne har åbent til sent, er Aker Brygge et populært sted at gå ud om aftenen. Området ligger ved Oslofjorden tæt på rådhuset, og det er nemt at komme dertil med alle former for offentlige transportmidler som tog, sporvogn, bus og båd. Det er muligt at parkere mod betaling i den store parkeringskælder under bryggen.

Aker Brygge har åbent dagligt bortset fra søndage og større offentlige helligdage, herunder juledag, nytårsdag og Norges nationaldag den 17. maj.  De fleste restauranter har separate åbningstider og holder åbent på søndage og på visse offentlige helligdage. Bryggen gennemgår i øjeblikket et omfattende ombygnings- og moderniseringsprogram, som efter planen skal være færdigt i 2015. Den har stadig åbent i denne periode, men der kan være nogle steder, som holder lukket under dit besøg. Der er gratis adgang til bryggen.


Guide til at udforske Aker Brygge


Kort

Bedste hoteltilbud i Aker Brygge

Se alle 219 overnatningssteder i nærheden af Aker Brygge
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 995
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

  Hotell Bondeheimen DKK 859
  Hotell Bondeheimen

  Hotell Bondeheimen

  Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord, Nationalmuseet og Parlament. Derudover ligger Karl Johans gade og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Tinghuset Sporvognsstation, mens Stortinget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

   Citybox Oslo DKK 503
   Citybox Oslo

   Citybox Oslo

   Prinsensgate 6, Oslo
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 838
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

     Anker Hotel DKK 493
     Anker Hotel

     Anker Hotel

     Storgata 55, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Munch-museet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Heimdalsgata Sporvognsstation, mens Nybrua Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.

      Grand Hotel Oslo
      Grand Hotel Oslo

      Grand Hotel Oslo

      Karl Johansgate 31, Oslo
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord, Parlament og Karl Johans gade. Derudover ligger Nationalmuseet og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stortinget Sporvognsstation og Stortinget T-bane-station.

       Hotel Verdandi Oslo DKK 807
       Hotel Verdandi Oslo

       Hotel Verdandi Oslo

       Tordenskioldsgate 6b, Oslo
         
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslofjord og Oslo-rådhuset. Derudover ligger Parlament og Nobels fredscenter 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Nationalteatret Sporvognsstation.

        Thon Hotel Opera DKK 1.070
        Thon Hotel Opera

        Thon Hotel Opera

        Dronning Eufemias Gate 4, Oslo
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Oslos operahus. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslo Spektrum 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Jernbanetorget Sporvognsstation på 5 minutter og Dronningens Gate Sporvognsstation på 7 minutter.