Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Aker Brygge

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Aker Brygge er et fashionabelt og livligt havnekvarter med mere end 60 butikker, attraktioner, restauranter, barer og dyre lejligheder. Området var i mere end 100 år hjemsted for et af Norges største skibsværfter. Det blev udbygget, efter at skibsværftet blev nedlagt i 1982. I dag har mange af handelsstederne til huse i gamle værkstedshaller. Området tiltrækker mere end 12 millioner besøgende hvert år.

Aker Brygge byder på en blanding af butikker med mode til kvinder og mænd, en smykkebutik samt supermarkeder. Her finder man også frisør- og kosmetiksaloner.
Gå langs promenaden, og oplev gadeoptrædende synge, lave akrobatik og udføre magiske tricks. Stop ved marinaen for at se på bådene, som ligger fortøjet her, og tag billeder af nogle af Aker Brygges monumenter. De omfatter bl.a. Den evige fredsflamme, som altid er tændt, uanset hvordan vejret er.

Slap af med en drink eller et måltid mad på en af de flydende restauranter, og nyd udsigten på tværs af havnen til middelalderfæstningen Akershus. Se olie- og vandfarvemalerierne på Galleri Fineart.

På forskellige tidspunkter i løbet af året danner havneområdet rammen om store offentlige begivenheder som f.eks. Oslo Vinfestival og midsommerfesten. Besøg Aker Brygges hjemmeside for at få opdaterede oplysninger.

Da mange af restauranterne og barerne har åbent til sent, er Aker Brygge et populært sted at gå ud om aftenen. Området ligger ved Oslofjorden tæt på rådhuset, og det er nemt at komme dertil med alle former for offentlige transportmidler som tog, sporvogn, bus og båd. Det er muligt at parkere mod betaling i den store parkeringskælder under bryggen.

Aker Brygge har åbent dagligt bortset fra søndage og større offentlige helligdage, herunder juledag, nytårsdag og Norges nationaldag den 17. maj.  De fleste restauranter har separate åbningstider og holder åbent på søndage og på visse offentlige helligdage. Bryggen gennemgår i øjeblikket et omfattende ombygnings- og moderniseringsprogram, som efter planen skal være færdigt i 2015. Den har stadig åbent i denne periode, men der kan være nogle steder, som holder lukket under dit besøg. Der er gratis adgang til bryggen.


Guide til at udforske Aker Brygge


Bedste hoteltilbud i Aker Brygge

Se alle 298 overnatningssteder i nærheden af Aker Brygge
Scandic Victoria DKK 609
Scandic Victoria

Scandic Victoria

Rosenkrantzgate 13, Oslo
   
  3.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Nobels fredscenter. Derudover ligger Kongeslottet og Aker Brygge 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Stortinget Sporvognsstation.

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 793
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

  Holbergs Gate 30, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Kongeslottet. Derudover ligger Nobels fredscenter og Aker Brygge 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

   Grand Hotel Oslo DKK 1.251
   Grand Hotel Oslo

   Grand Hotel Oslo

   Karl Johansgate 31, Oslo
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Karl Johans gade, Nobels fredscenter og Kongeslottet. Derudover ligger Oslo Spektrum og Aker Brygge 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stortinget Sporvognsstation og Stortinget T-bane-station.

    Clarion Hotel The Hub DKK 1.111
    Clarion Hotel The Hub

    Clarion Hotel The Hub

    Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslos operahus og Nobels fredscenter ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Jernbanetorget Sporvognsstation og Oslo Centralstation.

     Scandic Solli Oslo DKK 669
     Scandic Solli Oslo

     Scandic Solli Oslo

     Parkveien 68, Box 2458 Solli, Oslo
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Frogner, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Aker Brygge. Derudover ligger Oslos operahus og Nobels fredscenter ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Solli Letbanestation og Vikatorvet Sporvognsstation.

      THE THIEF DKK 2.090
      THE THIEF

      THE THIEF

      Landgangen 1, Oslo
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Oslo, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Aker Brygge. Derudover ligger Nobels fredscenter og Kongeslottet ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Aker Brygge Sporvognsstation på 8 minutter og Vikatorvet Sporvognsstation på 10 minutter.

       Scandic St Olavs Plass DKK 822
       Scandic St Olavs Plass

       Scandic St Olavs Plass

       St Olavs Plass 1, Oslo
         
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i St. Hanshaugen, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Kongeslottet. Derudover ligger Oslos operahus og Nobels fredscenter ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Tullinlokka Sporvognsstation og Tinghuset Sporvognsstation.

        Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 428
        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Fred Olsens Gate 11, Oslo
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Oslos operahus og Oslo Spektrum. Derudover ligger Nobels fredscenter og Kongeslottet ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Oslo Centralstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.