Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Aker Brygge

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Aker Brygge er et fashionabelt og livligt havnekvarter med mere end 60 butikker, attraktioner, restauranter, barer og dyre lejligheder. Området var i mere end 100 år hjemsted for et af Norges største skibsværfter. Det blev udbygget, efter at skibsværftet blev nedlagt i 1982. I dag har mange af handelsstederne til huse i gamle værkstedshaller. Området tiltrækker mere end 12 millioner besøgende hvert år.

Aker Brygge byder på en blanding af butikker med mode til kvinder og mænd, en smykkebutik samt supermarkeder. Her finder man også frisør- og kosmetiksaloner.
Gå langs promenaden, og oplev gadeoptrædende synge, lave akrobatik og udføre magiske tricks. Stop ved marinaen for at se på bådene, som ligger fortøjet her, og tag billeder af nogle af Aker Brygges monumenter. De omfatter bl.a. Den evige fredsflamme, som altid er tændt, uanset hvordan vejret er.

Slap af med en drink eller et måltid mad på en af de flydende restauranter, og nyd udsigten på tværs af havnen til middelalderfæstningen Akershus. Se olie- og vandfarvemalerierne på Galleri Fineart.

På forskellige tidspunkter i løbet af året danner havneområdet rammen om store offentlige begivenheder som f.eks. Oslo Vinfestival og midsommerfesten. Besøg Aker Brygges hjemmeside for at få opdaterede oplysninger.

Da mange af restauranterne og barerne har åbent til sent, er Aker Brygge et populært sted at gå ud om aftenen. Området ligger ved Oslofjorden tæt på rådhuset, og det er nemt at komme dertil med alle former for offentlige transportmidler som tog, sporvogn, bus og båd. Det er muligt at parkere mod betaling i den store parkeringskælder under bryggen.

Aker Brygge har åbent dagligt bortset fra søndage og større offentlige helligdage, herunder juledag, nytårsdag og Norges nationaldag den 17. maj.  De fleste restauranter har separate åbningstider og holder åbent på søndage og på visse offentlige helligdage. Bryggen gennemgår i øjeblikket et omfattende ombygnings- og moderniseringsprogram, som efter planen skal være færdigt i 2015. Den har stadig åbent i denne periode, men der kan være nogle steder, som holder lukket under dit besøg. Der er gratis adgang til bryggen.


Guide til at udforske Aker Brygge


Kort

Bedste hoteltilbud i Aker Brygge

Se alle 242 overnatningssteder i nærheden af Aker Brygge
Citybox Oslo DKK 449
Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsensgate 6, Oslo
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 994
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

   Hotel Verdandi Oslo DKK 529
   Hotel Verdandi Oslo

   Hotel Verdandi Oslo

   Tordenskioldsgate 6b, Oslo
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslofjord og Oslo-rådhuset. Derudover ligger Parlament og Nobels fredscenter 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Nationalteatret Sporvognsstation.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 861
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

     Hotell Bondeheimen DKK 694
     Hotell Bondeheimen

     Hotell Bondeheimen

     Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord, Nationalmuseet og Parlament. Derudover ligger Karl Johans gade og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Tinghuset Sporvognsstation, mens Stortinget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

      Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 453
      Comfort Hotel Xpress Central Station

      Comfort Hotel Xpress Central Station

      Fred Olsens Gate 11, Oslo
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Karl Johans gade og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oslo Centralstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.

       Clarion Hotel The Hub DKK 991
       Clarion Hotel The Hub

       Clarion Hotel The Hub

       Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslofjord og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Karl Johans gade og Parlament 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Jernbanetorget Sporvognsstation og Oslo Centralstation.

        Smarthotel Oslo DKK 499
        Smarthotel Oslo

        Smarthotel Oslo

        St. Olavsgate 26, Oslo
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongeslottet og Karl Johans gade. Derudover ligger Oslo-rådhuset og Nobels fredscenter 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Holbergs Plass Sporvognsstation og Tullinlokka Sporvognsstation.