Hvor skal du overnatte i Aarhus?

Hoteller i Aarhus

Se alle 169 hoteller i Aarhus
CABINN Hotel Aarhus

CABINN Hotel Aarhus

Kannikegade 14, Aarhus 8000

2.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (2.323 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Midtbyen, kun 15 minutters gang fra Aarhus Teater og ARoS. Derudover ligger Den Gamle By 1,5 km derfra.

552 DKK
Alrø Traktørsted

Alrø Traktørsted

Alrøvej 389, Alrø, Odder 8300

3.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (4 anmeldelser)

Dette Bed & Breakfast ligger tæt på stranden, kun 15,3 km fra Odder Golfklub og ca. 32 km fra Casa Arena Horsens og Horsens …

Hent priser
First Hotel Atlantic

First Hotel Atlantic

Europaplads 10, Aarhus 8000

4.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (1.350 anmeldelser)

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Midtbyen, kun 15 minutters gang fra Dokk1 og ARoS. Derudover ligger Den Gamle B …

701 DKK
Zleep Hotel Aarhus

Zleep Hotel Aarhus

Viby Ringvej 4B, Aarhus DK-8260

3.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (718 anmeldelser)

Dette hotel ligger i forstaden, kun 5 km fra NRGi Arena, ARoS og Den Gamle By. Derudover ligger NRGi Park og Tivoli Frihede …

Hent priser
Wakeup Aarhus

Wakeup Aarhus

M.P. Bruuns Gade 27, Aarhus 8000

2.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (12 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Midtbyen, kun 10 minutters gang fra Bruun's Galleri og ARoS. Derudover ligger Den Gamle By 1,7 km derfra.

Hent priser
Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25, Aarhus DK-8000

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (1.512 anmeldelser)

Dette hotel ligger på stranden i Mindeparken, kun 2 km fra Marselisborg Slot og NRGi Park. Derudover ligger Tivoli Friheden o …

Hent priser
Best Western Plus The Mayor Hotel

Best Western Plus The Mayor Hotel

Banegaardspladsen 14, Aarhus 8000

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (851 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Midtbyen, kun 10 minutters gang fra Bruun's Galleri og ARoS. Derudover ligger Den Gamle By 1,4 km derfra.

Hent priser
Hotel Royal

Hotel Royal

Store Torv 4, Aarhus 8000

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (1.086 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Aarhus, kun 15 minutters gang fra Royal Casino og ARoS. Derudover …

876 DKK
Hotel Ritz Aarhus City

Hotel Ritz Aarhus City

Banegaardspladsen 12, Aarhus 8000

3.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (554 anmeldelser)

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Midtbyen, kun 10 minutters gang fra Bruun's Galleri og ARoS. Derudover ligger Den …

Hent priser
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Margrethepladsen 1, Aarhus DK-8000

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (1.937 anmeldelser)

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Midtbyen, kun 10 minutters gang fra Musikhuset Aarhus og ARoS. Derudover ligger …

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Aarhus

Afgræns din søgning

Hotel i Aarhus

Oplev ”Smilets By” fra første parket, når du booker dit hotel i Aarhus. I Danmarks andenstørste by er der særdeles gode overnatningsmuligheder. Her kan du nyde den smukke bys mange tilbud på de billige tostjernede hoteller. Du kan slappe af på de trestjernede hoteller med hele familien og nyde fine faciliteter og lidt ekstra luksus på de firestjernede hoteller i Aarhus.

Find dit hotel i Aarhus

Bo tæt på lufthavnen, hvis du har taget et fly til Aarhus fra Kastrup. Oplev byens stemning i centrum, eller bestil et værelse ved Aarhus Bugt. Du har rig mulighed for at finde det hotel, der passer bedst til dit hotelophold i Aarhus. Her er du tæt på både skov og strand, og det er nemt at komme omkring med bus. Hvis du ikke har taget bilen med, er der også gode muligheder for billeje i Aarhus.

Gå på opdagelse i Aarhus

Byen er et sandt tagselvbord af gode oplevelser. Uanset om du er til shopping på strøget, museumsbesøg eller noget godt at spise, kan du roligt booke dit hotelværelse i Aarhus. Byen har igennem sin lange historie budt mange besøgende velkommen med sin gæstfrihed, charme og ikke mindst et hav af seværdigheder for hele familien. Tag kæresten med på et hyggeligt weekendophold i Aarhus, og bestil et værelse på et af byens romantiske hoteller. Hyg dig sammen med hele familien i Tivoli Friheden, og overnat på et af familiehotellerne, som danner den perfekte ramme om et interessant og oplevelsesrigt møde med byen.

Seværdigheder og oplevelser i Aarhus

Få et farvestrålende overblik over byen fra toppen af ARoS i Olafur Eliassons kunstværk Your Rainbow Panorama. På dette interessante kunstmuseum, kan du ud over de smukke værker også få noget godt at spise i caféen eller på restauranten. De kunstinteresserede må heller ikke gå glip af samtidskunst på Kunsthal Århus, hvor du kan opleve internationale værker i museets moderne omgivelser.

Mærk historiens vingesus på din ferie i Aarhus. Bo tæt på Den Gamle By, der byder på 75 historiske huse fra forskellige steder i Danmark. Rejs tilbage i tiden med hele familien, mens du går rundt blandt de gamle bygninger, handler i de historiske butikker og går på opdagelse på museerne. Hvem ved? Måske møder du præsteenken eller bagerjomfruen.

Du må bestemt heller ikke snyde dig selv for en tur på Moesgård Museum. Børnene vil elske et interaktivt møde med vikingerne, og det ville være en skam at tage hjem fra Aarhus uden at have set Grauballemanden, som har til huse her. Museet ligger midt i den smukke natur, som omgiver byen. Tag kondiskoene på, og gå en tur på Oldtidsstien. Nyd landskabet og de rekonstruerede oldtidshuse på den fire kilometer lange gåtur.

En tur i byen i Aarhus

Den gamle universitetsby emmer af atmosfære, og den er fyldt med hyggelige spisesteder og barer. Nyd stemningen fredag eftermiddag sammen med de studerende ved Åboulevarden, eller besøg området, når natten falder på, og de festglade gæster giver den gas på diskotekerne og på barerne. Det lidt mere afslappede cafémiljø i Latinerkvarteret er et oplagt sted at få en drink med din partner eller en god middag med hele familien efter en lang og spændende dag i Aarhus. Book et hotelværelse i nærheden af Vestergade, så er der aldrig langt til et godt måltid eller en hyggelig café.

Hotelbooking: Aarhus

Søg efter dit perfekte hotel i Aarhus. Find et billigt hotel i Aarhus nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Aarhus, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Aarhus på dine foretrukne datoer.
false