Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt 321.000 hoteller i hele verden.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.


Undersøg priserne på hoteller i Aalborg

I aften I aften 24. mar. - 25. mar.
Denne weekend Denne weekend 30. mar. - 1. apr.
Næste weekend Næste weekend 6. apr. - 8. apr.

Populære Spahoteller i Aalborg

Se alle 53 hoteller i Aalborg
Best Western Hotel Scheelsminde

Best Western Hotel Scheelsminde

Scheelsmindevej 35, Aalborg
4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (727 anmeldelser)
Godt hotel nær ved byen, gode parkeringsforhold.Jeg oplevede at få en god modtagelse af et venligt personale, men ved udtjekningen opstod der desværre en konflikt, fordi de krævede penge for værelset, som jeg havde betalt gennem Expedia. Det var rigtig ubehageligt, at skulle stå blandt en masse andre gæster og fastholde at jeg havde betalt ...
31. mar. 2017

DKK 745

DKK 745
Hotel Aalborg

Hotel Aalborg

Østerbro 27, Aalborg
3.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (519 anmeldelser)
hyggeligt familiehotel, hvor der var god morgenmad, rengøring af værelser og pænt og rent alle steder. receptionene var særlig venlig og kunne anbefale hvad der var godt at se i byen og hvor der var gode og betalige spisesteder, der var gratis parkering for hotellets gæster.
18. apr. 2017

DKK 788

DKK 788
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

Ved Stranden 14-16, Aalborg
4.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (1.015 anmeldelser)
Decent hotel, however, quite expensive for what you get.
11. sep. 2017

DKK 829

DKK 829
Kort

Hoteller booket i Aalborg for nylig

Hotel Aalborg
3.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 19 timer siden

Spahoteller i Aalborg

Spaophold i Aalborg: Det er en smal sag at finde et lækkert spahotel i Aalborg, der byder på flere af slagsen. Facilitetsniveauet er i top, så du kan se frem til et skønt ophold alene eller sammen med din partner i "Nordjyllands hovedstad". Book dit hotel i Aalborg tæt på byens mange seværdigheder, bo i midtbyen eller lidt udenfor. Valget er dit i Aalborg.

Spahoteller i Aalborg for hele familien

Det er ikke kun de voksne, der kan slappe af på et spaophold i Aalborg. Du kan roligt invitere børnene med, som uden tvivl vil elske en tur i poolen, mens de voksne hygger sig i spabadet eller i saunaen. I Aalborg har du mulighed for et ophold på et firestjernet spahotel med mange fine faciliteter. Spis på hotellets restaurant efter en tur i fitnesscentret eller i poolen, slap af på værelset med gratis internetadgang, eller tag på opdagelse i den smukke by, hvor der venter et sandt tagselvbord af oplevelser.

Bo tæt på byens mange seværdigheder

Aalborg er et ideelt sted til en romantisk weekendtur eller et længere ophold, for byen byder på et væld af spændende seværdigheder, og du har rig mulighed for en shoppetur i byens storcenter eller i byens stemningsfulde gågader. Uanset hvilket spahotel du vælger, er der sjældent langt til Aalborg Zoo, byens vartegn, Aalborgtårnet, eller en bytur af format i den legendariske festgade Jomfru Ane Gade, hvor festen fortsætter til den lyse morgen på gadens mange natklubber og barer.