Tilpasset til din søgning på :

Luksushoteller i Aalborg, Danmark

Hoteller Aalborg
Aalborg

Populære luksushoteller i Aalborg

Phønix Hotel - Aalborg-hoteller i Aalborg
Rating: 3.0 Stars

Phønix Hotel - Aalborg

Vesterbro 77, Aalborg - Kort
 
 
"God pris - Value for rmoney"
Super service i receptionen - Fik byttet et værelse ved ankomst uden problemer. Hyggeligt og centralt.
En rejsende
Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun 5 minutters gang fra Aalborg Historiske Museum og Budolfi Katedral. Derudover …Mere

Luksushotel: Se alle 1 hoteller i Aalborg

Søg blandt 1 hoteller i Aalborg


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 321.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Luksushotel i Aalborg

  Forkæl dig selv med et ophold på et luksushotel i Aalborg, hvor serviceniveauet er helt i top. Du kan være sikker på, at hotellets imødekommende personale vil gøre alt for, at du får en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

  Bo centralt på et af Aalborgs luksushoteller

  Når du har valgt at bo på et luksushotel i Aalborg, kan du glæde dig til en eksklusiv oplevelse med lækre værelser og moderne faciliteter. Hvad enten du vælger at bo på et hotel i Aalborg i centrum eller i udkanten af byen, er der ikke langt til byens mange seværdigheder og forlystelsessteder.

  Syngende træer og andre oplevelser i Aalborg

  En del af Aalborgs naturskønne park, Kildeparken, blev for nogle år siden døbt De Syngende Træer. Her kan du høre musik af dine yndlingskunstnere ved at trykke på en knap på en stander ved træerne i parken, som alle er plantet af en musiker eller gruppe. Lige i nærheden finder du Kunsten, det tidligere Nordjyllands Kunstmuseum, en arkitektonisk perle skabt af Elissa og Alvar Alto, hvor du kan se en enestående samling af dansk kunst samt værker af udenlandske kunstnere. Du må ikke snyde dig selv for at besøge Nordkraft, som er et kulturcenter indrettet i det gamle kraftværk med udstillingsarealer, spisesteder, teater og biograf. På havnefronten ligger Utzon Center med udstillinger af design, arkitektur og kunst, og måske er du heldig at have fået billet til en musikalsk oplevelse i det ny flotte Musikkens Hus, som også ligger på havnefronten i Aalborg.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser