Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hotel med 4 stjerner i La Orotava, De Kanariske Øer

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære hoteller med 4 stjerner i La Orotava

Typical Canary House
4 out of 5
CR PROVINCIAL TF-217, NUMBER 201, La Orotava
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Très belle et spacieuse maison pleine de charme

"Excellent séjour dans une maison de caractère (style des Canaries typique !) pleine de charme et très bien équipée. La maison est spacieuse, la propriétaire, très accueillante, a tout aménagé avec beaucoup de goût, conservant le style sans rien sacrifier au confort. Petit bémol pour l'environnement ..."…"

Anmeldelse fra 2. apr. 2019

Typical Canary House

Hotel med 4 stjerner i La Orotava

4 stjernet hotel i La Orotava

Hvis du er på udkig efter et hotel med fremragende faciliteter i La Orotava, La Orotava, så er et 4 stjernet hotel i La Orotava værd at overveje. I denne hotelklasse finder du kun hoteller med faciliteter, service og indretning over middel.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Værelserne på et 4 stjerners hotel i La Orotava, La Orotava er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder og tit en del ekstra udstyr, der gør dit ophold endnu mere behageligt end på hoteller med færre stjerner. Herunder kan blandt andet nævnes kosmetikprodukter, internetadgang på værelset, 24-timers roomservice samt en lobby, bar og egen restaurant. På et firestjernet hotel kan du altså forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med søgefiltrene på Expedia.dk er du sikker på at finde et passende 4 stjernet hotel i La Orotava, La Orotava med den helt rigtige atmosfære og service.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i La Orotava