trover photo by Tanya Martin

Hotel med 1 stjerner i Skærbæk, Tønder

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 1 stjerner i Skærbæk

Rudbøl Camping
1 out of 5
Rudbølvej 36, Højer
DKK 398
per night
Dec 29 - Dec 30
3.1/5 (7 anmeldelser)
Beskidt

"Vi kom til en hytte som lugter af tobak røg. Der var mug i køleskabet generelt beskit i hytten. Bad og køkken var lige ledes uhumske"…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2018

Rudbøl Camping
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skærbæk
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: Skærbæk

Planlægger du et ophold i Skærbæk, Skærbæk, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i Skærbæk lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i Skærbæk også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i Skærbæk, Skærbæk til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i Skærbæk på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Skærbæk ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det Skærbæk-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i Skærbæk
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde Skærbæk-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder