Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel med 1 stjerner i Los Cristianos, Arona

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære hoteller med 1 stjerner i Los Cristianos

Dive Resort Ocean Dreams Tenerife
1 out of 5
Avenida Marítima, Nº 7 local 2, Arona, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 336
pr. nat
12. apr. – 13. apr.
3.3/5 (25 anmeldelser)
Good location. Place noisy and needs repair work

"brilliant location but you have to be prepared for noise. The type of hostel that the older generation like to visit in the winter and short stay back packers. There appears to be snoring competitions which can make sleeping impossible. Much work needs to be done i.e. locks on lockers falling apart ..."…"

Anmeldelse fra 22. dec. 2019

Dive Resort Ocean Dreams Tenerife
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Los Cristianos
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: Los Cristianos

Planlægger du et ophold i Los Cristianos, Los Cristianos, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i Los Cristianos lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i Los Cristianos også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i Los Cristianos, Los Cristianos til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i Los Cristianos på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Los Cristianos ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det Los Cristianos-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i Los Cristianos
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde Los Cristianos-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder