Sommerhusudlejning – Afslappet og individuel ferie

Sommerhus og ferielejligheder med plads til hele familien

Der er mange forskellige måder at holde ferie på, fra det stramme og nøje planlagte program til det mere spontane og uforberedte. Hvis ferie for dig især betyder afslapning og løse rammer, er sommerhusudlejning den perfekte ferieform. I et sommerhus er du ikke afhængig af hotelpersonale, åbningstider eller andre ydre faktorer, men kan simpelthen tilrettelægge dagen helt efter dit eget hoved. Sommerhuse har desuden den store fordel, at der er plads til hele familien, venneflokken eller hvem du nu ønsker at rejse med. I stedet for at kukkelure på hvert jeres værelse, kan I i et sommerhus hygge jer på fællesområder som stue, have og terrasse, mens I kan trække jer tilbage på hvert jeres værelse efter behov. Denne ferieform er både fleksibel og afslappet, og egner sig derfor perfekt til både større og mindre grupper. Måske rejser I flere generationer sammen, eller måske omfatter deltagerlisten både par med og uden børn. I et sommerhus er der plads til alle, også selvom I ikke har helt samme rytme eller interesser. Og det bedste af det hele? Udvalget er stort og varieret, og spænder fra f.eks. luksussommerhuse og sommerhuse med pool, til billige sommerhuse og last minute sommerhuse. Valget er dit, og kan skræddersys helt efter dig og dine rejsefællers ønsker

Sommerhusudlejning - Badestrand eller byferie?

Sommerhuse og ferielejligheder er populære og findes i alle kategorier, både hvad angår pris, størrelse, indretning og beliggenhed. Et sommerhus ved Vesterhavet eller et feriehus ved Côte d’Azur er den perfekte sommerdrøm for mange, men faktisk stopper mulighederne ikke her. Hvad med at leje sommerhus i bjergene eller en feriebolig tæt på en spændende storby? Hvis I rejser flere sammen, giver det perfekte muligheder for at vandre eller gå på shopping og museer, mens familier med små børn eller bedsteforældre i højere grad kan slappe af hjemme i sommerhuset.

Desuden er sommerhusferie ikke forbeholdt sommerhalvåret. Om vinteren kan man kombinere leje af sommerhus med skiferie, igen helt perfekt hvis der er små børn eller ældre generationer med, som ikke har behov eller mulighed for at være på pisten hele dagen. Det kan også være, at man mangler et egnet sted at holde jul eller nytår sammen. Selvom vi først og fremmest forbinder hav og strand med sommerferie, er det faktisk utroligt afslappende at gå lange ture på de ensomme strande i smukt vintervejr. Er man ikke til sne og kulde, kan man altid vælge at stikke snuden sydpå, og f.eks. leje et luksussommerhus på Mallorca eller måske et sommerhus med pool i Italien.

Lej sommerhus og få plads til bare at være

Bor du til hverdag i en lejlighed i byen, er der intet så befriende som at leje et sommerhus og få luft og plads omkring dig. I et sommerhus er du omgivet af natur og højt til loftet. Du kan grille, hygge udenfor og i det hele taget bare slappe af efter hjertets lyst. Samtidig har du adgang til alle moderne faciliteter, så du kan lave mad, vaske tøj og gå på nettet helt som derhjemme. Kort sagt det bedste af begge verdener – afslappet ferie og hjemlig komfort i skøn forening.

FLERE DESTINATIONER